![]() |
Gerçek Bir Aşk Hikayesi..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Gerçek Bir Aşk Hikayesi..!!Zengin genc kiz kalp hastasidir ![]() seferber olmustur ![]() Gazetelere ilan verilir ama hicbir yanit gelmemistir ![]() hastane odasinda günden güne solmaktadir ![]() ayrilmak zorunda kaldigi yoksul sevgilisini düsünmektedir ![]() Delikanli "Param yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demistir zamaninda ![]() olasi para ayirmistirr onlari ![]() ![]() ![]() Oysa genc kizin kurtulmasi icin para cözüm olamiyordur ![]() Sevgilisini düsünmeye devam etmekdedir kiz ![]() geçmistir ![]() düsünmektedir ![]() kalbini ![]() ![]() Ama yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() bir tek kez görmek istiyordur sadece ![]() kez ![]() ![]() ![]() Birden babasi giriverir odaya ve müjdeyi verir ![]() bulunmustur ![]() bir gencin kalbi nakledilir ![]() ![]() döndüğü zaman da kapinin önünde bir zarf bulur ![]() açar ve okumaya baslar: "Sevgilim senden ayrildiktan sonra, bir kalbe 2 sevginin sigamayacagini bildiğimden; Ne bir kimseyi sevebildim Ne de bakabildim ![]() ![]() ![]() Her günüm diğerinden daha zor gecti, çünkü özlemin daha da artiyordu ![]() Her gece seni düsündüm sabahlara kadar, her gece senin yaninda olmayi istedim ![]() Ve sensizliğe lanet ettim, uykulari haram ettim kendime ![]() seyi değistirebilecek bir firsat çikti önüme ![]() değerlendirmeyip, kendime haksizlik edemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gittim, ama artik her gece her daim seninleyim ![]() kalbime iyi bak olur mu? Çünkü gözyaslarimla adini yazdim ona ![]() senden bile cok seven bir sevgi var kalbinin icinde! ![]()
![]() |
Cevap : Gerçek Bir Aşk Hikayesi..!! |
![]() |
![]() |
#2 |
lescom
|
![]() Cevap : Gerçek Bir Aşk Hikayesi..!!ÇOK GÜZEL |
![]() |
![]() |
|