![]() |
Gerçek Bir Aşk Hikayesi..!!
Zengin genc kiz kalp hastasidir. Ailesi kizi kurtarmak icin
seferber olmustur. Tek yol kalp nakli ama nerden bulunacak? Gazetelere ilan verilir ama hicbir yanit gelmemistir. Genç kiz hastane odasinda günden güne solmaktadir. Ailesi istemediği için ayrilmak zorunda kaldigi yoksul sevgilisini düsünmektedir. Delikanli "Param yok ama sana verebileceğim sevgi dolu bir kalbim var" demistir zamaninda. Genc kizinda istediği budur ama lanet olasi para ayirmistirr onlari... Oysa genc kizin kurtulmasi icin para cözüm olamiyordur. Sevgilisini düsünmeye devam etmekdedir kiz. Ayrildiklarindan bu yana 5 yil geçmistir. "Kimbilir evlenip coluk cocuğa karismistir" diye düsünmektedir. Genç kiz bunca yil baska hic kimseye açmamistir kalbini. Sevgili yaninda olsa hastalik daha da dayanilir olacaktir. Ama yoktur... Zaten ölümde umrunda değildir genç kizin. Sevgilisini bir tek kez görmek istiyordur sadece. Ölmeden önce sadece bir tek kez... Birden babasi giriverir odaya ve müjdeyi verir. Aranan kalp bulunmustur. Genç kiz ameliyata alinir, o gece hayatini kaybeden bir gencin kalbi nakledilir. Genç kiz iyilesir ve evine döner. Eve döndüğü zaman da kapinin önünde bir zarf bulur. Heyecanla zarfi açar ve okumaya baslar: "Sevgilim senden ayrildiktan sonra, bir kalbe 2 sevginin sigamayacagini bildiğimden; Ne bir kimseyi sevebildim Ne de bakabildim... Her günüm diğerinden daha zor gecti, çünkü özlemin daha da artiyordu. Her gece seni düsündüm sabahlara kadar, her gece senin yaninda olmayi istedim. Ve sensizliğe lanet ettim, uykulari haram ettim kendime. Ve bir gün her seyi değistirebilecek bir firsat çikti önüme. Bu firsati değerlendirmeyip, kendime haksizlik edemezdim... Ve değerlendirdim... Senden çok uzaklara gittim, ama artik her gece her daim seninleyim. Sana hep sözünü ettiğim kalbime iyi bak olur mu? Çünkü gözyaslarimla adini yazdim ona. Seni senden bile cok seven bir sevgi var kalbinin icinde!. |
Cevap : Gerçek Bir Aşk Hikayesi..!!
ÇOK GÜZEL
|