Yeni Bağarası Köyü Foça - İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Bağarası Köyü Foça - İzmirYeni Bağarası - Yeni Bağarası Köyü - Yeni Bağarası Köyü Foça - İzmir - Yeni Bağarası Hakkında - Yeni Bağarası Resimleri - Yeni Bağarası Tanıtım - Yeni Bağarası Bilgileri İlçe : Foça İL : İzmir Yeni Bağarası İzmir 'in Foça ilçeside yer alan bir köydür Foça-İzmir yolu üzerinde Bağarası köyünden sonradır![]() Adının Bağarası köyünden geldiği ve bu köyün gelismesinden sonra yeni bir köy haline geldiği düsünülmektedir ![]() Sağlık evi vardır fakat faal değildir Sağlık ocağı yoktur İlköğretim okulu vardır ve faaldir PTT şubesi yoktur ancak PTT acentası vardır İçme suyu şebekesi olmamakla birlikte kanalizasyonu vardır![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : Alaaddin TOKGÖZ Muhtarlık Erişim Bilgileri : - Telefon : 0 (232) 822 70 12 Cep Telefonu : 0 (536) 387 13 95 Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 1484 1997 / 1686 İle Uzaklığı : 60 km İlçeye Uzaklığı : 10 km Rakım : m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Yeni Bağarası köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|