![]() |
Yeni Bağarası Köyü Foça - İzmir
Yeni Bağarası - Yeni Bağarası Köyü - Yeni Bağarası Köyü Foça - İzmir - Yeni Bağarası Hakkında - Yeni Bağarası Resimleri - Yeni Bağarası Tanıtım - Yeni Bağarası Bilgileri
İlçe : Foça İL : İzmir Yeni Bağarası İzmir 'in Foça ilçeside yer alan bir köydür. Foça-İzmir yolu üzerinde Bağarası köyünden sonradır. Adının Bağarası köyünden geldiği ve bu köyün gelismesinden sonra yeni bir köy haline geldiği düsünülmektedir. Sağlık evi vardır fakat faal değildir. Sağlık ocağı yoktur. İlköğretim okulu vardır ve faaldir. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentası vardır. İçme suyu şebekesi olmamakla birlikte kanalizasyonu vardır. Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır. Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : Alaaddin TOKGÖZ Muhtarlık Erişim Bilgileri : - Telefon : 0 (232) 822 70 12 Cep Telefonu : 0 (536) 387 13 95 Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 1484 1997 / 1686 İle Uzaklığı : 60 km İlçeye Uzaklığı : 10 km Rakım : m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Yeni Bağarası köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |