![]() |
Ümitsiz Aşklar İçin |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ümitsiz Aşklar İçinBen ümitsiz aşklar için yaratılmışım Ayrılıklar için, sonsuz kederler için Ne zaman ta derinden sevsem bir kadını Ezilmeli yeni açmış gülleri kalbimin En güçlü zehir olmalı aşk dediğin Alkol gibi damarlarıma yürümeli Sarmalı her yanımı gece olunca İçimde bir çıbancasına büyümeli İnsan sevince her gün bir kez ölmeli Her gün bir başka yerine saplanmalı o kurşun Yollara düşmeli, perişan deli divane Erimeli potasında o garip var oluşun Artık uzakbir anıdır huzur ve sükun O büyük yangın başlamışsa yürekte Bir gün gelir de bu çaresizliğin Aranır bütün tesellisi ölmekte O yerde sevilmek de yalan sevmekte Nereye baksan dizboyu karanlık Boşuna bir ışık arama göklerde Her şeyinle aşkın içindesin artık Böyle gitgide derinlere çeker o bataklık Orada ölümsüz olur nice kara sevdalı Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel Aşk dediğin karşılıksız olmalı __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Ümitsiz Aşklar İçin |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Ümitsiz Aşklar İçinAlkol gibi damarlarıma yürümeli Sarmalı her yanımı gece olunca ~~ Aşk böyle birşey işte ![]() ![]() ![]() Uzaklardan bak bana kalbimdekini gör, ne yollardan geçtim şimdi nerdeyim ; nerdeki bilinmeyendeyim, limanlardaki fener gibi bir yanıp bir sönmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cuma akşamı zorla içirteceksin gülgüzeli hea ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ümitsiz Aşklar İçinAlıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
RaHaTSiZ
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
gülgüzeli
![]() |
aşka gelince de zaten istemekle de olmaz sen yok desen de merak etme geleceği varsa gelir yani sana sormaz:) şu zamanda'da zaten gerçek aşkın olduğuna inanmıyorum hoş çevreye bi bakarsan aşıkcılar çokta hepsi boş:) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
RaHaTSiZ
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |