Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşklar, için, ümitsiz

Ümitsiz Aşklar İçin

Eski 03-14-2008   #1
gülgüzeli

Ümitsiz Aşklar İçin

Ben ümitsiz aşklar için yaratılmışım
Ayrılıklar için, sonsuz kederler için
Ne zaman ta derinden sevsem bir kadını
Ezilmeli yeni açmış gülleri kalbimin
En güçlü zehir olmalı aşk dediğin
Alkol gibi damarlarıma yürümeli
Sarmalı her yanımı gece olunca
İçimde bir çıbancasına büyümeli
İnsan sevince her gün bir kez ölmeli
Her gün bir başka yerine saplanmalı o kurşun
Yollara düşmeli, perişan deli divane
Erimeli potasında o garip var oluşun
Artık uzakbir anıdır huzur ve sükun
O büyük yangın başlamışsa yürekte
Bir gün gelir de bu çaresizliğin
Aranır bütün tesellisi ölmekte
O yerde sevilmek de yalan sevmekte
Nereye baksan dizboyu karanlık
Boşuna bir ışık arama göklerde
Her şeyinle aşkın içindesin artık
Böyle gitgide derinlere çeker o bataklık
Orada ölümsüz olur nice kara sevdalı
Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel
Aşk dediğin karşılıksız olmalı

Cevap : Ümitsiz Aşklar İçin

Eski 03-14-2008   #2
RaHaTSiZ

~~ Aşk böyle birşey işte ~~~

Uzaklardan bak bana kalbimdekini gör, ne yollardan geçtim şimdi nerdeyim ; nerdeki bilinmeyendeyim, limanlardaki fener gibi bir yanıp bir sönmekteyim Korkuyorum içimdeki karanlıktan uğramıyor yanıma artık güneş, yakınlarıma vuruyor gölgen avutuyor gözlerimi Dilimdeki yaralı aşka dair kıpırdanışlar, yanlış bir yalnızlığın bedelini ödüyorum şimdi

Cuma akşamı zorla içirteceksin gülgüzeli hea Neyseki saat geç olmuş açık bi yer de yok şimdi :sm_smile:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-14-2008   #3
gülgüzeli

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

~~ Aşk böyle birşey işte ~~~

Uzaklardan bak bana kalbimdekini gö,r ne yollardan geçtim şimdi nerdeyim ; nerdeki bilinmeyendeyim, limanlardaki fener gibi bir yanıp bir sönmekteyim Korkuyorum içimdeki karanlıktan uğramıyor yanıma artık güneş, yakınlarıma vuruyor gölgen avutuyor gözlerimi Dilimdeki yaralı aşka dair kıpırdanışlar, yanlış bir yalnızlığın bedelini ödüyorum şimdi

Cuma akşamı zorla içirteceksin gülgüzeli hea Neyseki saat geç olmuş açık bi yer de yok şimdi :sm_smile:
:)) içince herşey düzeliyosa herşey istediğin gibi oluyorsa iç arkadaşım:sm_wink:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-14-2008   #4
RaHaTSiZ

Alıntı:
gülgüzeli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:)) içince herşey düzeliyosa herşey istediğin gibi oluyorsa iç arkadaşım:sm_wink:
~~ :)) Klasik bir neden içiyorsun yaklaşımı :)) Belki alışkanlık, belki avuntu, belkide gereksiz ama bir gerçek varki oda gerçekten iyi geldiği insana kendini iyi hissettiriyor sanırım beyni uyuşturduğu için :)) Aslında oda tat vermiyor artık hayat gibi neyseki eskisi gibi içmiyorum pek Neyseee aşk-meşk yok hikayelerde sadece Varsada bizi es geçiyor ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-14-2008   #5
gülgüzeli

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ :)) Klasik bir neden içiyorsun yaklaşımı :)) Belki alışkanlık, belki avuntu, belkide gereksiz ama bir gerçek varki oda gerçekten iyi geldiği insana kendini iyi hissettiriyor sanırım beyni uyuşturduğu için :)) Aslında oda tat vermiyor artık hayat gibi neyseki eskisi gibi içmiyorum pek Neyseee aşk-meşk yok hikayelerde sadece Varsada bizi es geçiyor ~~
:)) valla klasik milasik ama doğru yani gerçek bu:)
aşka gelince de zaten istemekle de olmaz sen yok desen de merak etme geleceği varsa gelir yani sana sormaz:)
şu zamanda'da zaten gerçek aşkın olduğuna inanmıyorum hoş çevreye bi bakarsan aşıkcılar çokta hepsi boş:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-14-2008   #6
RaHaTSiZ

Alıntı:
gülgüzeli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:)) valla klasik milasik ama doğru yani gerçek bu:)
aşka gelince de zaten istemekle de olmaz sen yok desen de merak etme geleceği varsa gelir yani sana sormaz:)
şu zamanda'da zaten gerçek aşkın olduğuna inanmıyorum hoş çevreye bi bakarsan aşıkcılar çokta hepsi boş:)
~~ :) Ben onu aramaktan vazgeçeli çok oldu bir kere tam buldum dedim belamı buldum :) Tek gecelik aşklar tercihim artık :sm_cool: :sm_biggrin: Tabi işin şakası bi yana poff gece gece nerden çıkardın aşkı meşki gülgüzeli ben yatıyorum sıkıldım harbiden :) ~~

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-14-2008   #7
gülgüzeli

iyi geceler:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com