ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Şiirler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Ümitsiz Aşklar İçin (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=41365)

gülgüzeli 03-14-2008 02:42 AM

Ümitsiz Aşklar İçin

Ben ümitsiz aşklar için yaratılmışım
Ayrılıklar için, sonsuz kederler için
Ne zaman ta derinden sevsem bir kadını
Ezilmeli yeni açmış gülleri kalbimin
En güçlü zehir olmalı aşk dediğin
Alkol gibi damarlarıma yürümeli
Sarmalı her yanımı gece olunca
İçimde bir çıbancasına büyümeli
İnsan sevince her gün bir kez ölmeli
Her gün bir başka yerine saplanmalı o kurşun
Yollara düşmeli, perişan deli divane
Erimeli potasında o garip var oluşun
Artık uzakbir anıdır huzur ve sükun
O büyük yangın başlamışsa yürekte
Bir gün gelir de bu çaresizliğin
Aranır bütün tesellisi ölmekte
O yerde sevilmek de yalan sevmekte
Nereye baksan dizboyu karanlık
Boşuna bir ışık arama göklerde
Her şeyinle aşkın içindesin artık
Böyle gitgide derinlere çeker o bataklık
Orada ölümsüz olur nice kara sevdalı
Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel
Aşk dediğin karşılıksız olmalı

RaHaTSiZ 03-14-2008 02:51 AM

Cevap : Ümitsiz Aşklar İçin

~~ Aşk böyle birşey işte... ~~~

Uzaklardan bak bana kalbimdekini gör, ne yollardan geçtim şimdi nerdeyim ; nerdeki bilinmeyendeyim, limanlardaki fener gibi bir yanıp bir sönmekteyim... Korkuyorum içimdeki karanlıktan uğramıyor yanıma artık güneş, yakınlarıma vuruyor gölgen avutuyor gözlerimi. Dilimdeki yaralı aşka dair kıpırdanışlar, yanlış bir yalnızlığın bedelini ödüyorum şimdi...

Cuma akşamı zorla içirteceksin gülgüzeli hea.. Neyseki saat geç olmuş açık bi yer de yok şimdi.. :sm_smile:

gülgüzeli 03-14-2008 02:56 AM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 188272)

~~ Aşk böyle birşey işte... ~~~

Uzaklardan bak bana kalbimdekini gö,r ne yollardan geçtim şimdi nerdeyim ; nerdeki bilinmeyendeyim, limanlardaki fener gibi bir yanıp bir sönmekteyim... Korkuyorum içimdeki karanlıktan uğramıyor yanıma artık güneş, yakınlarıma vuruyor gölgen avutuyor gözlerimi. Dilimdeki yaralı aşka dair kıpırdanışlar, yanlış bir yalnızlığın bedelini ödüyorum şimdi...

Cuma akşamı zorla içirteceksin gülgüzeli hea.. Neyseki saat geç olmuş açık bi yer de yok şimdi.. :sm_smile:

:)) içince herşey düzeliyosa herşey istediğin gibi oluyorsa iç arkadaşım:sm_wink:

RaHaTSiZ 03-14-2008 03:04 AM

Alıntı:

gülgüzeli tafarından gönderildi (Mesaj 188275)
:)) içince herşey düzeliyosa herşey istediğin gibi oluyorsa iç arkadaşım:sm_wink:

~~ :)) Klasik bir neden içiyorsun yaklaşımı :)) Belki alışkanlık, belki avuntu, belkide gereksiz ama bir gerçek varki oda gerçekten iyi geldiği insana kendini iyi hissettiriyor sanırım beyni uyuşturduğu için :)) Aslında oda tat vermiyor artık hayat gibi neyseki eskisi gibi içmiyorum pek.. Neyseee aşk-meşk yok hikayelerde sadece.. Varsada bizi es geçiyor ~~

gülgüzeli 03-14-2008 03:17 AM

Alıntı:

RaHaTSiZ tafarından gönderildi (Mesaj 188278)
~~ :)) Klasik bir neden içiyorsun yaklaşımı :)) Belki alışkanlık, belki avuntu, belkide gereksiz ama bir gerçek varki oda gerçekten iyi geldiği insana kendini iyi hissettiriyor sanırım beyni uyuşturduğu için :)) Aslında oda tat vermiyor artık hayat gibi neyseki eskisi gibi içmiyorum pek.. Neyseee aşk-meşk yok hikayelerde sadece.. Varsada bizi es geçiyor ~~

:)) valla klasik milasik ama doğru yani gerçek bu:)
aşka gelince de zaten istemekle de olmaz sen yok desen de merak etme geleceği varsa gelir yani sana sormaz:)
şu zamanda'da zaten gerçek aşkın olduğuna inanmıyorum hoş çevreye bi bakarsan aşıkcılar çokta hepsi boş:)

RaHaTSiZ 03-14-2008 03:20 AM

Alıntı:

gülgüzeli tafarından gönderildi (Mesaj 188283)
:)) valla klasik milasik ama doğru yani gerçek bu:)
aşka gelince de zaten istemekle de olmaz sen yok desen de merak etme geleceği varsa gelir yani sana sormaz:)
şu zamanda'da zaten gerçek aşkın olduğuna inanmıyorum hoş çevreye bi bakarsan aşıkcılar çokta hepsi boş:)

~~ :) Ben onu aramaktan vazgeçeli çok oldu bir kere tam buldum dedim belamı buldum... :) Tek gecelik aşklar tercihim artık :sm_cool: :sm_biggrin: Tabi işin şakası bi yana.. poff gece gece nerden çıkardın aşkı meşki gülgüzeli ben yatıyorum sıkıldım harbiden :) ~~

gülgüzeli 03-14-2008 03:26 AM

iyi geceler...:)