Muğlada Bulunan Yabancı Dil Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muğlada Bulunan Yabancı Dil KurslarıMuğla Yabancı Dil Kursları - Muğla Yabancı Dil Kursları Adresleri - Muğla İlçeleri Yabancı Dil Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / BODRUM Adı: BODRUM BİL DİL YABANCI DİL KURSU Adresi: YENİKÖY MAH KARABURGAZ MEVKİİ OASİS ALIŞVERİŞ MERKEZİ BODRUM-MUĞLATelefon Numarası: 2523174040 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@bodrumbildil comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / DALAMAN Adı: EGE SEMBOL YABANCI DİL KURSU Adresi: ATATÜRK CAD NO:29 KAT:3 DALAMAN/MUĞLATelefon Numarası: 2526924441 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@dalamandilkursu comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Adresi: SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI AKYALI İŞ MERKEZİ NO: 6 KAT 1 FETHİYE Telefon Numarası: 2526147187 Faks Numarası: E-mail Adresi: fethiye@amerikankultur org trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE KERVAN BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE KURSU Adresi: TAŞYAKA MAHALLESİ 142 SOKAKNO:3 FETHİYE/MUĞLATelefon Numarası: 2526121502 Faks Numarası: E-mail Adresi: kervanbil@ttnet net trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE NOKTA DİL KURSU Adresi: AKDENİZ CADDESİ TÜMEN İŞ MERKEZİ NO:11 1+2+3 KAT-ÇATI KAT FETHİYE/MUĞLATelefon Numarası: 2526140000 Faks Numarası: E-mail Adresi: life_fethiye@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE YAVUZ YABANCI DİL KURSU (MTSK BÜNYESİNDE) Adresi: TUZLA MAH ADNAN MENDERES BULVARI 622 SOKAK NO:4 FETHİYE/MUĞLATelefon Numarası: 2526129559 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MARMARİS Adı: ÇAĞDİL LİSAN KURSU MARMARİS ŞUBESİ Adresi: TEPE MAH 33 SOKAK MURATHAN İŞHANI KAT 3 NO: 23-25-26-27 MARMARİSTelefon Numarası: 2524122255 Faks Numarası: E-mail Adresi: emmk34@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MERKEZ Adı: BİLİŞİM AKADEMİSİ BİLGİSAYAR VE YABANCI DİL KURSU Adresi: EMİR BEYAZIT MAH ÜÇLER SOKAK NO:6 KAT:1-2 MUĞLATelefon Numarası: 2522146933 viye grupları ile ilgili bilgi için kursun aşağıda verilen telefonundan net bilgi alabilirsiniz )Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MERKEZ Adı: ÇAĞDİL LİSAN KURSU Adresi: ŞEYH MAH CUMHURİYET CADDESİ BAŞAK İŞHANI KAT:2 MUĞLATelefon Numarası: 2522146100 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@cagdillisanokulu comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MERKEZ Adı: GÜLEMDİL YABANCI DİL KURSU Adresi: ORHANİYE MAH HÜRRİYET CAD KAHYAOĞLU İŞHANI NO:2/8 MUĞLATelefon Numarası: 2522127946 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MİLAS Adı: YENİ LİSKUR İNGİLİZCE VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: İSMETPAŞA MAH ZAFER CADDESİ NO=17/3 MİLAS-MUĞLA Telefon Numarası: 2525127513 Faks Numarası: E-mail Adresi: ccoker@isnet net trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / ORTACA Adı: AMİRAL ÖNCÜ LİSAN KURSU Adresi: CUMHURİYET CAD ŞERİFNAZBAŞIOĞLU SOKAK NO:8 KAT 1 ORTACA-MUĞLATelefon Numarası: 2522820077 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@amiraloncu comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / ORTACA Adı: GÜR-DİL LİSAN KURSU Adresi: ATATÜRK MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ 147 SOKAK NO:5 KAT:ZEMİN-1 ORTACA-MUĞLATelefon Numarası: 2522825874 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / ORTACA Adı: ORTACA YABANCI DİL KURSU Adresi: MERKEZ MAH KAHRAMANLAR SOKAK NO:20 ORTACA/MUĞLATelefon Numarası: 2522823579 Faks Numarası: E-mail Adresi: ortacadil@hotmail com
|
|
|
|