![]() |
Muğlada Bulunan Yabancı Dil Kursları
Muğla Yabancı Dil Kursları - Muğla Yabancı Dil Kursları Adresleri - Muğla İlçeleri Yabancı Dil Kursları
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / BODRUM Adı: BODRUM BİL DİL YABANCI DİL KURSU Adresi: YENİKÖY MAH.KARABURGAZ MEVKİİ OASİS ALIŞVERİŞ MERKEZİ BODRUM-MUĞLA Telefon Numarası: 2523174040 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@bodrumbildil.com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / DALAMAN Adı: EGE SEMBOL YABANCI DİL KURSU Adresi: ATATÜRK CAD. NO:29 KAT:3 DALAMAN/MUĞLA Telefon Numarası: 2526924441 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@dalamandilkursu.com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Adresi: SÜLEYMAN DEMİREL BULVARI AKYALI İŞ MERKEZİ NO: 6 KAT 1 FETHİYE Telefon Numarası: 2526147187 Faks Numarası: E-mail Adresi: fethiye@amerikankultur.org.tr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE KERVAN BİLGİSAYAR VE İNGİLİZCE KURSU Adresi: TAŞYAKA MAHALLESİ 142.SOKAKNO:3 FETHİYE/MUĞLA Telefon Numarası: 2526121502 Faks Numarası: E-mail Adresi: kervanbil@ttnet.net.tr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE NOKTA DİL KURSU Adresi: AKDENİZ CADDESİ TÜMEN İŞ MERKEZİ NO:11 1+2+3.KAT-ÇATI KAT FETHİYE/MUĞLA Telefon Numarası: 2526140000 Faks Numarası: E-mail Adresi: life_fethiye@hotmail.com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / FETHİYE Adı: FETHİYE YAVUZ YABANCI DİL KURSU (MTSK BÜNYESİNDE) Adresi: TUZLA MAH. ADNAN MENDERES BULVARI 622. SOKAK NO:4 FETHİYE/MUĞLA Telefon Numarası: 2526129559 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MARMARİS Adı: ÇAĞDİL LİSAN KURSU MARMARİS ŞUBESİ Adresi: TEPE MAH.33.SOKAK MURATHAN İŞHANI KAT 3 NO: 23-25-26-27 MARMARİS Telefon Numarası: 2524122255 Faks Numarası: E-mail Adresi: emmk34@hotmail.com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MERKEZ Adı: BİLİŞİM AKADEMİSİ BİLGİSAYAR VE YABANCI DİL KURSU Adresi: EMİR BEYAZIT MAH.ÜÇLER SOKAK NO:6 KAT:1-2 MUĞLA Telefon Numarası: 2522146933 viye grupları ile ilgili bilgi için kursun aşağıda verilen telefonundan net bilgi alabilirsiniz.) Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MERKEZ Adı: ÇAĞDİL LİSAN KURSU Adresi: ŞEYH MAH.CUMHURİYET CADDESİ BAŞAK İŞHANI KAT:2 MUĞLA Telefon Numarası: 2522146100 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@cagdillisanokulu.com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MERKEZ Adı: GÜLEMDİL YABANCI DİL KURSU Adresi: ORHANİYE MAH.HÜRRİYET CAD. KAHYAOĞLU İŞHANI NO:2/8 MUĞLA Telefon Numarası: 2522127946 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / MİLAS Adı: YENİ LİSKUR İNGİLİZCE VE BİLGİSAYAR KURSU Adresi: İSMETPAŞA MAH ZAFER CADDESİ NO=17/3 MİLAS-MUĞLA Telefon Numarası: 2525127513 Faks Numarası: E-mail Adresi: ccoker@isnet.net.tr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / ORTACA Adı: AMİRAL ÖNCÜ LİSAN KURSU Adresi: CUMHURİYET CAD.ŞERİFNAZBAŞIOĞLU SOKAK NO:8 KAT.1 ORTACA-MUĞLA Telefon Numarası: 2522820077 Faks Numarası: E-mail Adresi: info@amiraloncu.com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / ORTACA Adı: GÜR-DİL LİSAN KURSU Adresi: ATATÜRK MAHALLESİ İNÖNÜ CADDESİ 147. SOKAK NO:5 KAT:ZEMİN-1 ORTACA-MUĞLA Telefon Numarası: 2522825874 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MUĞLA / ORTACA Adı: ORTACA YABANCI DİL KURSU Adresi: MERKEZ MAH.KAHRAMANLAR SOKAK NO:20 ORTACA/MUĞLA Telefon Numarası: 2522823579 Faks Numarası: E-mail Adresi: ortacadil@hotmail.com |