![]() |
Fırında Kaşarlı Mantar |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Fırında Kaşarlı MantarSebze Yemekleri ![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 30 DAKİKA 4 kişilik 502 Kalori MALZEMELER 250 gram mantar 3 çorba kaşığı margarin 6 çorba kaşığı kaşar rendesi 1/2 çay kaşığı tuz Taze çekilmiş karabiber HAZIRLANIŞI Önceden fırını 180 dereceye getirip, ısıtın ![]() ![]() Sap kısımlarını mantarları zedelemeden, elinizle ya da bir bıçakla çıkartın ![]() ![]() ![]() Tuz ve karabiber serpin ![]() ![]() ![]() Önceden ısıttığınız fırında; peynirler eriyip, altın sarısı bir renk alıncaya kadar mantarlarınızı pişirin ![]() ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|