Fırında Kaşarlı Mantar |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Fırında Kaşarlı MantarSebze Yemekleri ![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 30 DAKİKA 4 kişilik 502 Kalori MALZEMELER 250 gram mantar 3 çorba kaşığı margarin 6 çorba kaşığı kaşar rendesi 1/2 çay kaşığı tuz Taze çekilmiş karabiber HAZIRLANIŞI Önceden fırını 180 dereceye getirip, ısıtın Mantarları ıslak bir bezle, iyice silin Sap kısımlarını mantarları zedelemeden, elinizle ya da bir bıçakla çıkartın Margarini bir kapta eritin İçi boşaltılmış mantarları güvece dizin Tuz ve karabiber serpin Üzerlerine fırçayla, eritilmiş margarini sürün Mantarları; oyuk kısımlarını üste gelecek şekilde dizip, içlerine kaşar peyniri rendesini paylaştırın Önceden ısıttığınız fırında; peynirler eriyip, altın sarısı bir renk alıncaya kadar mantarlarınızı pişirin Fırında mantar sotenizi sıcak olarak servis yapın![]() Afiyet Olsun |
|
|
|