Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acil, mısınız, rüyamı, yorumlar

Rüyamı Yorumlar Mısınız ?(Acil)

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamı Yorumlar Mısınız ?(Acil)

Rüyamı Yorumlar Mısınız ?(acil)

arkadşlar bu sitede sevgi ve dua bölümünde sevdiğinin rüyasına girmek ve celb etmek die bi dua var dün gece onu yaptım ve bu sitede gördüğüm başka bağlama dualrını filanda yaptım ve uyudum ben kendi rüyamda sevdiğim kızı yani eski sevgilimi gördüüm bu aralar aramız çok kötü artık beni kaale bile almıyor şu an beraber değiliz ve o artık benden nefret ettğini söylüorneyse rüyamın detaylarına girersek çok ilngç bi rüya ama ,

ben , kardeşim ve kuzenim arabayla onların evinin önünde acaba sevdiğim kızı görebilirmiyim die (adı sevcan) arabın içinde bekliyor ve odasının penceresine doğru bakıyoruzve o bi ara perdeyi düzeltmek için dışarı bakıyor sonra perdeyi kapatıyorve biz göremiyoruzbiraz bekliyoruuz sonra yan odanın penceresinden görüyoruzve daha sonra o dışarı çıkıyorve bir minik tavşan görüyor onu sevmek için peşinden koşuyoro ara bende sevcana gözükmek için arabadan iniyoruumve beni farketiim yanıma geliyor ve kucağımda bayılıorsonra biraz kendine geldiğnde ise öpüşmeye başlıyoruuzdaha sonra kucağımda bayıldığını gören sevcann annesi arkamızdan gelip '' kızım nasıl iyi mi kendinde mi'' soruyo

evet rüyaam bu kadaryorumlarsanız sevinirim ayrıcaa rüyaya girmek ve celb etmek duasını yaptığım için o da beni rüyasında görmüşmüdür

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com