![]() |
Rüyamı Yorumlar Mısınız ?(Acil)
Rüyamı Yorumlar Mısınız ?(acil) arkadşlar bu sitede sevgi ve dua bölümünde sevdiğinin rüyasına girmek ve celb etmek die bi dua var dün gece onu yaptım ve bu sitede gördüğüm başka bağlama dualrını filanda yaptım ve uyudum ben kendi rüyamda sevdiğim kızı yani eski sevgilimi gördüüm. bu aralar aramız çok kötü artık beni kaale bile almıyor ..şu an beraber değiliz. ve o artık benden nefret ettğini söylüor.neyse rüyamın detaylarına girersek çok ilngç bi rüya ama , ben , kardeşim ve kuzenim arabayla onların evinin önünde acaba sevdiğim kızı görebilirmiyim die (adı sevcan) arabın içinde bekliyor ve odasının penceresine doğru bakıyoruz.ve o bi ara perdeyi düzeltmek için dışarı bakıyor sonra perdeyi kapatıyor..ve biz göremiyoruz..biraz bekliyoruuz sonra yan odanın penceresinden görüyoruz..ve daha sonra o dışarı çıkıyor..ve bir minik tavşan görüyor onu sevmek için peşinden koşuyor..o ara bende sevcana gözükmek için arabadan iniyoruum.ve beni farketiim yanıma geliyor ve kucağımda bayılıor..sonra biraz kendine geldiğnde ise öpüşmeye başlıyoruuz.daha sonra kucağımda bayıldığını gören sevcann annesi arkamızdan gelip '' kızım nasıl iyi mi kendinde mi'' soruyo. evet rüyaam bu kadar..yorumlarsanız sevinirim. ayrıcaa rüyaya girmek ve celb etmek duasını yaptığım için o da beni rüyasında görmüşmüdür |