Dileğin Gerçekleşmesi İçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dileğin Gerçekleşmesi İçinDileğin Gerçekleşmesi İçin -7 gün 786'şer tane besmele çeken her muradına nail olur ![]() -kevser suresini 100 defa okuyan muradına nail olur ![]() -infitar suresini 21 defa okuyan muradına nail olur ![]() -duhan suresini 3 defa okuyan dileğine kavuşur ![]() ![]() Bu surelerin ayrı ayrı hikmetleri bunlar ![]() yani birbirinden bağımsız olarak bu sayılarda okunduğunda dileğin gerçekleşeceği müjdelenir![]() Ben zamanında gerçekleşmesi çok zor bir şey için sıkıntı yaşadım manevi anlamda ![]() Ve ozaman Allaha sığındım![]() İçim çok daraldığı için bu duaların hepsini okumak istedim![]() ve bu sureleri sayı miktarlarınca okudum![]() besmeleyi tamamladığım gün sayısı içerisinde diğer sureleri de tekrar tekrar okudum![]() dualarımı bitirdiğim zaman zaten içim ferahladı ve eskisi kadar sıkıntılı olmadığımı farkettim ben görevimi yaptım ve gerisini Allaha havale ettim![]() ve aradan 7 ay geçtikten sonra duamın kabul olduğuna şahit oldum ve nasıl şükredeceğimi şaşırdım![]() çünkü hiç ihtimal vermiyordum olacağına![]() ![]() Diyeceğim o ki arkadaşlar,dua edip kabul olmadığını düşünmeyin ![]() ve duayı hadi olsun nezaman olacak niye olmadı beklentileriyle etmeyin![]() içinizden yürekten edin ve yolunuza devam edin![]() Allah sesimizi duyar ve istediğimiz her neyse bizim için vakti geldiği zaman hayırlara vesile olacağı zaman bize verir![]() ![]() Ben yaşadığımı paylaşmak istedim ki ümitsiz olan arkadaşlara bir ümit ışığı olsun ![]() ![]() Allah dualarınızı kabul etsin ![]() tatlıcadı |
|
|
|