Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diledin, gerçekleşmesi, için

Dileğin Gerçekleşmesi İçin

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

-7 gün 786'şer tane besmele çeken her muradına nail olur

-kevser suresini 100 defa okuyan muradına nail olur

-infitar suresini 21 defa okuyan muradına nail olur

-duhan suresini 3 defa okuyan dileğine kavuşur

Bu surelerin ayrı ayrı hikmetleri bunlar yani birbirinden bağımsız olarak bu sayılarda okunduğunda dileğin gerçekleşeceği müjdelenir

Ben zamanında gerçekleşmesi çok zor bir şey için sıkıntı yaşadım manevi anlamda Ve ozaman Allaha sığındımİçim çok daraldığı için bu duaların hepsini okumak istedimve bu sureleri sayı miktarlarınca okudumbesmeleyi tamamladığım gün sayısı içerisinde diğer sureleri de tekrar tekrar okudum dualarımı bitirdiğim zaman zaten içim ferahladı ve eskisi kadar sıkıntılı olmadığımı farkettim ben görevimi yaptım ve gerisini Allaha havale ettim ve aradan 7 ay geçtikten sonra duamın kabul olduğuna şahit oldum ve nasıl şükredeceğimi şaşırdım çünkü hiç ihtimal vermiyordum olacağına
Diyeceğim o ki arkadaşlar,dua edip kabul olmadığını düşünmeyin ve duayı hadi olsun nezaman olacak niye olmadı beklentileriyle etmeyiniçinizden yürekten edin ve yolunuza devam edin Allah sesimizi duyar ve istediğimiz her neyse bizim için vakti geldiği zaman hayırlara vesile olacağı zaman bize verir
Ben yaşadığımı paylaşmak istedim ki ümitsiz olan arkadaşlara bir ümit ışığı olsun Allah dualarınızı kabul etsin

tatlıcadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com