![]() |
Dileğin Gerçekleşmesi İçin
Dileğin Gerçekleşmesi İçin -7 gün 786'şer tane besmele çeken her muradına nail olur. -kevser suresini 100 defa okuyan muradına nail olur. -infitar suresini 21 defa okuyan muradına nail olur. -duhan suresini 3 defa okuyan dileğine kavuşur.. Bu surelerin ayrı ayrı hikmetleri bunlar.. yani birbirinden bağımsız olarak bu sayılarda okunduğunda dileğin gerçekleşeceği müjdelenir. Ben zamanında gerçekleşmesi çok zor bir şey için sıkıntı yaşadım manevi anlamda.. Ve ozaman Allaha sığındım..İçim çok daraldığı için bu duaların hepsini okumak istedim..ve bu sureleri sayı miktarlarınca okudum..besmeleyi tamamladığım gün sayısı içerisinde diğer sureleri de tekrar tekrar okudum.. dualarımı bitirdiğim zaman zaten içim ferahladı ve eskisi kadar sıkıntılı olmadığımı farkettim. ben görevimi yaptım ve gerisini Allaha havale ettim.. ve aradan 7 ay geçtikten sonra duamın kabul olduğuna şahit oldum ve nasıl şükredeceğimi şaşırdım.. çünkü hiç ihtimal vermiyordum olacağına.. Diyeceğim o ki arkadaşlar,dua edip kabul olmadığını düşünmeyin.. ve duayı hadi olsun nezaman olacak niye olmadı beklentileriyle etmeyin..içinizden yürekten edin ve yolunuza devam edin.. Allah sesimizi duyar ve istediğimiz her neyse bizim için vakti geldiği zaman hayırlara vesile olacağı zaman bize verir.. Ben yaşadığımı paylaşmak istedim ki ümitsiz olan arkadaşlara bir ümit ışığı olsun ...Allah dualarınızı kabul etsin . tatlıcadı |