![]() |
Gideni Geri Döndürme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gideni Geri Döndürmegideni geri döndürme matlubunun niyetine cin suresini 17 defa oku her okumanin sonunda da sunu okursun ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() vahlül ukdeten min lisâni yefkahû kavlî yâ mâlikel mülki yâ muharrikal kulûbi harrik kalbi fülân ibni fülânete ilâ mehabeti fülânete binti fülânete ves sâate vel ganîmete hatta yesmea kavlen minnî ![]() Matlub erkek ise Yesmea, eger kadin ise Tesmea okursun ![]() ARKADAŞLAR BEN BU DUAYI BULDUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gideni Geri Döndürme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gideni Geri DöndürmeAlıntı: mercan Nickli Üyeden Alıntı matlubunun niyetine cin suresini 17 defa oku her okumanin sonunda da sunu okursun ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() vahlül ukdeten min lisâni yefkahû kavlî yâ mâlikel mülki yâ muharrikal kulûbi harrik kalbi fülân ibni fülânete ilâ mehabeti fülânete binti fülânete ves sâate vel ganîmete hatta yesmea kavlen minnî ![]() Matlub erkek ise Yesmea, eger kadin ise Tesmea okursun ![]() ARKADAŞLAR BEN BU DUAYI BULDUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyiki yazdin yoksa bugün ben yazacaktim rahmetliden bana verilmisti hakikaten dogrudur kendimde arkadaslarimsa rahmetli senelerce denedi müsbet sonuc elde edildi hep selametle |
![]() |
![]() |
|