![]() |
Gideni Geri Döndürme
gideni geri döndürme matlubunun niyetine cin suresini 17 defa oku her okumanin sonunda da sunu okursun. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbis rahlî Sadrî ve yessirlî emrî vahlül ukdeten min lisâni yefkahû kavlî yâ mâlikel mülki yâ muharrikal kulûbi harrik kalbi fülân ibni fülânete ilâ mehabeti fülânete binti fülânete ves sâate vel ganîmete hatta yesmea kavlen minnî. Matlub erkek ise Yesmea, eger kadin ise Tesmea okursun. ARKADAŞLAR BEN BU DUAYI BULDUM . Bİ ARKADAŞIM YAPTI VE OLUMLU SONUÇ ALDI . DENEMEK İSTEYEN DENESİN SONUÇLARINI PAYLAŞALIM ... |
Gideni Geri Döndürme
Alıntı: mercan Nickli Üyeden Alıntı matlubunun niyetine cin suresini 17 defa oku her okumanin sonunda da sunu okursun. Bismillahirrahmanirrahim. Rabbis rahlî Sadrî ve yessirlî emrî vahlül ukdeten min lisâni yefkahû kavlî yâ mâlikel mülki yâ muharrikal kulûbi harrik kalbi fülân ibni fülânete ilâ mehabeti fülânete binti fülânete ves sâate vel ganîmete hatta yesmea kavlen minnî. Matlub erkek ise Yesmea, eger kadin ise Tesmea okursun. ARKADAŞLAR BEN BU DUAYI BULDUM . Bİ ARKADAŞIM YAPTI VE OLUMLU SONUÇ ALDI . DENEMEK İSTEYEN DENESİN SONUÇLARINI PAYLAŞALIM ... iyiki yazdin yoksa bugün ben yazacaktim rahmetliden bana verilmisti hakikaten dogrudur kendimde arkadaslarimsa rahmetli senelerce denedi müsbet sonuc elde edildi hep selametle |