Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, dualarla, döndü, hakkı, olanlardan, olsun, razı, sevdiğim

Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı Olsun

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sevdiğim bu dualarla döndü Allah hakkı olanlardan razı olsun

Arkdaşlar yılmadan bıkmadan duaya devam edinherkesin beklediği gelirde benimki çok zor gelir diye düşünürken bi yandanda gelmesi için dua ediyordum ve aradıama tam olarak güvenemediğimden barışmadımtam pişman olsun ve evlenme niyetiyle gelsin istiyorum dua etmeye devam ediyorumemeği geçenlere teşekkür etmek için üye oldumve kimse yılmasın dua etmeye devam edelim

yaptığım duaların hepsini hatırlamıyorum ama çevirgeli aklıma geldikçe okudumyazılıp rüzgara asılan bi dua var onu yaptım ki hala asılı duruyodaha bi çok şey yaptım ama inanın hatırlamıyorum diyorum ya gelmesi çok zor olan biri geldi arkadaşlar yılmadan dua edelimallah hepinizi muradınıza erdirsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

balbocegi Nickli Üyeden Alıntı

Arkdaşlar yılmadan bıkmadan duaya devam edinherkesin beklediği gelirde benimki çok zor gelir diye düşünürken bi yandanda gelmesi için dua ediyordum ve aradıama tam olarak güvenemediğimden barışmadımtam pişman olsun ve evlenme niyetiyle gelsin istiyorum dua etmeye devam ediyorumemeği geçenlere teşekkür etmek için üye oldumve kimse yılmasın dua etmeye devam edelim

Hangi dualarla diye sorulacaktır Efendim Dertli Arkadaşımız çok o konuda Sorulara hazır olun :) Konu başlığınız öyle bir duygu uyandırıyor zira Bu arada hoş geldiniz Gözünüz aydın olsun İnşaallâh

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com