|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| allah, dualarla, döndü, hakkı, olanlardan, olsun, razı, sevdiğim |
Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı Olsun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı Olsunsevdiğim bu dualarla döndü Allah hakkı olanlardan razı olsun Arkdaşlar yılmadan bıkmadan duaya devam edin ![]() herkesin beklediği gelirde benimki çok zor gelir diye düşünürken bi yandanda gelmesi için dua ediyordum ve aradı![]() ama tam olarak güvenemediğimden barışmadım![]() tam pişman olsun ve evlenme niyetiyle gelsin istiyorum![]() dua etmeye devam ediyorum![]() emeği geçenlere teşekkür etmek için üye oldum![]() ve kimse yılmasın dua etmeye devam edelim![]() ![]() yaptığım duaların hepsini hatırlamıyorum ama çevirgeli aklıma geldikçe okudum ![]() yazılıp rüzgara asılan bi dua var onu yaptım ki hala asılı duruyo![]() daha bi çok şey yaptım ama inanın hatırlamıyorum![]() diyorum ya gelmesi çok zor olan biri geldi arkadaşlar yılmadan dua edelim![]() allah hepinizi muradınıza erdirsin![]()
|
|
Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı Olsun |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı OlsunAlıntı: balbocegi Nickli Üyeden Alıntı Arkdaşlar yılmadan bıkmadan duaya devam edin ![]() herkesin beklediği gelirde benimki çok zor gelir diye düşünürken bi yandanda gelmesi için dua ediyordum ve aradı![]() ama tam olarak güvenemediğimden barışmadım![]() tam pişman olsun ve evlenme niyetiyle gelsin istiyorum![]() dua etmeye devam ediyorum![]() emeği geçenlere teşekkür etmek için üye oldum![]() ve kimse yılmasın dua etmeye devam edelim![]() ![]() Hangi dualarla diye sorulacaktır Efendim Dertli Arkadaşımız çok o konuda Sorulara hazır olun :) Konu başlığınız öyle bir duygu uyandırıyor zira Bu arada hoş geldiniz Gözünüz aydın olsun İnşaallâh
|
|
|
|