![]() |
Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı Olsun
sevdiğim bu dualarla döndü Allah hakkı olanlardan razı olsun Arkdaşlar yılmadan bıkmadan duaya devam edin..herkesin beklediği gelirde benimki çok zor gelir diye düşünürken bi yandanda gelmesi için dua ediyordum ve aradı..ama tam olarak güvenemediğimden barışmadım..tam pişman olsun ve evlenme niyetiyle gelsin istiyorum.. dua etmeye devam ediyorum..emeği geçenlere teşekkür etmek için üye oldum..ve kimse yılmasın dua etmeye devam edelim.. yaptığım duaların hepsini hatırlamıyorum ama çevirgeli aklıma geldikçe okudum..yazılıp rüzgara asılan bi dua var onu yaptım ki hala asılı duruyo..daha bi çok şey yaptım ama inanın hatırlamıyorum.. diyorum ya gelmesi çok zor olan biri geldi arkadaşlar yılmadan dua edelim..allah hepinizi muradınıza erdirsin.. |
Sevdiğim Bu Dualarla Döndü Allah Hakkı Olanlardan Razı Olsun
Alıntı: balbocegi Nickli Üyeden Alıntı Arkdaşlar yılmadan bıkmadan duaya devam edin..herkesin beklediği gelirde benimki çok zor gelir diye düşünürken bi yandanda gelmesi için dua ediyordum ve aradı..ama tam olarak güvenemediğimden barışmadım..tam pişman olsun ve evlenme niyetiyle gelsin istiyorum.. dua etmeye devam ediyorum..emeği geçenlere teşekkür etmek için üye oldum..ve kimse yılmasın dua etmeye devam edelim.. Hangi dualarla diye sorulacaktır Efendim. Dertli Arkadaşımız çok o konuda. Sorulara hazır olun :). Konu başlığınız öyle bir duygu uyandırıyor zira. Bu arada hoş geldiniz. Gözünüz aydın olsun İnşaallâh. |