Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belli, nasil, olur, sevdigi

Sevdigi Nasil Belli Olur

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevdigi Nasil Belli Olur

sevdigi nasil belli olur

Arkadaslar,ben 2008 senesinden beri birininin ilgisini cekmeye cok ugrastimonun icin ne dualar okudum neler neler yaptimArtik umudumu kesmistimpes etmistimkac senedir sadece arkadas gibiydikama ben seviyorumben yalniz yasayan bir kadinimo da yalnizikimizde eslerimizden ayrildikama benim cok büyük bir hatam oldu,onun bir arkadasi ile beraberligim oldu,ama o bana bekarim demistioysa bosandigi kadinla beraber ayni evde yasiyormusve ben ondan ayrildim 8 ay önce ve bunu benim gercekten sevdigim kiside biliyorve ben bunun kiskandigini hissediyordumve bana dün gece benimle beraber olmak istedigini söyledi,bende kabul ettimAma icimde simdi bir korku varya benimle sadece gölnül eglendirirse diye,ben pisman degilim kabul ettigim icin,senelerden beri ugrastimlütfen bana biraz olsun cesaret verin,ne yapmam gerekbirde onun burcuakrepbenimkide ikizlervaz mi geceyim???yoksa devammi edeyim???bilemiyorum,kafam cok karisiksimdiden tesekkür ederimbelki bu gece gelecek[img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1]gif[/img]

Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdigi Nasil Belli Olur

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sevdigi Nasil Belli Olur

feride arkadasim isine karismak gibi olmasin ama bence biraz zaman ver yani bu gece yanina gelicek ama aranizda bi yakinlasma olmasin konus sohbet et cay kahve ic gül ama hemen teslim olma zamanla ve senin icin yaptigi fedakarliklar sonunca anlarsin seni sevip sevmedigini eger niyeti iyiyse en yakin arkadasiyla cikmis olmana ragmen sana bi sekilde sevgisini ispatlar eger niyeti kötüyse fazla dayanmaz
Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdigi Nasil Belli Olur

Eski 08-06-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevdigi Nasil Belli Olur

bu kişinin arkadaşıyla geçmişte beraber olduğundan haberi varmı çünkü arkadasın bundan cesaret alıp senle olmak isteyebilir ilişkinizin boyutuyla alakalı ki akrepler cinsel güdüsü fazla kişilerdirbunuda dikkate al derimsonucta bu adam boşandığı eşiyle yaşıyorsa demekki hayatında ahtekarlık yönleri varayrıda olsa başka kadınla aynı çatı altında kimbilir o kadını nasıl kandırdı böyle bir yaşam sürüyorben sadece dikkat et derimbide bu akşam sana gelecek diyelim yarın gece nerde olacaksonuçta beraber yaşadığı bir ilişkisi var evinde ne kadar boşanmışta olsa ayrı odalarda kalıdıklarını düşünmek komik olur bence iyi tart düşün çok üzülme
Alıntı Yaparak Cevapla

Sevdigi Nasil Belli Olur

Eski 08-06-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sevdigi Nasil Belli Olur

Saol arkadasimoda zaten konusmak icin gelecekgecen sene ben onu bir arkadasimla tanistirmistimbu kadinla beraber olmadikadin ayrildi ondan,ve bana o arkadasimin söyledigi hic aklimdan cikmiyor,Önce bana siz hic beraber oldunuzmu diye sordubende hayir dedimKadin gercekten sasirdi,ve bana siz birbirinize cok düskünsünüz,oturup konusunsiz birbirinizi seviyorsunuz dediama haberiniz yok dedive o benim beraber oldugum arkadasida bizi beraber saniyorduaslinda etrafimizda kim varsa nedense hep öyle saniyorduben buna anlam veremiyordum,ya ben duygularimi saklayamiyorum diye hep kendimi sucluyordum,ondan hep uzak durmaya calistimo da ben kaciyorum diye yaklasamamis,dün söyledibu günde konusacagiz,ama icimde o kusku var
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com