ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Dualar (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=614)
-   -   Sevdigi Nasil Belli Olur (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=399276)

Prof. Dr. Sinsi 08-06-2012 01:57 AM

Sevdigi Nasil Belli Olur

sevdigi nasil belli olur

Arkadaslar,ben 2008 senesinden beri birininin ilgisini cekmeye cok ugrastim.onun icin ne dualar okudum neler neler yaptim.Artik umudumu kesmistim.pes etmistim.kac senedir sadece arkadas gibiydik.ama ben seviyorum.ben yalniz yasayan bir kadinim.o da yalniz.ikimizde eslerimizden ayrildik.ama benim cok büyük bir hatam oldu,onun bir arkadasi ile beraberligim oldu,ama o bana bekarim demisti.oysa bosandigi kadinla beraber ayni evde yasiyormus.ve ben ondan ayrildim 8 ay önce ve bunu benim gercekten sevdigim kiside biliyor.ve ben bunun kiskandigini hissediyordum.ve bana dün gece benimle beraber olmak istedigini söyledi,bende kabul ettim.Ama icimde simdi bir korku var.ya benimle sadece gölnül eglendirirse diye,ben pisman degilim kabul ettigim icin,senelerden beri ugrastim.lütfen bana biraz olsun cesaret verin,ne yapmam gerek.birde onun burcu.akrep.benimkide ikizler.vaz mi geceyim???yoksa devammi edeyim???bilemiyorum,kafam cok karisik.simdiden tesekkür ederim.belki bu gece gelecek.[img]images/smilies/default/clapping[1].gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1].gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1].gif[/img][img]images/smilies/default/clapping[1].gif[/img]

Sevdigi Nasil Belli Olur

feride arkadasim isine karismak gibi olmasin ama bence biraz zaman ver yani bu gece yanina gelicek ama aranizda bi yakinlasma olmasin konus sohbet et cay kahve ic gül ama hemen teslim olma zamanla ve senin icin yaptigi fedakarliklar sonunca anlarsin seni sevip sevmedigini eger niyeti iyiyse en yakin arkadasiyla cikmis olmana ragmen sana bi sekilde sevgisini ispatlar eger niyeti kötüyse fazla dayanmaz...

Sevdigi Nasil Belli Olur

bu kişinin arkadaşıyla geçmişte beraber olduğundan haberi varmı. çünkü arkadasın bundan cesaret alıp senle olmak isteyebilir. ilişkinizin boyutuyla alakalı. ki akrepler cinsel güdüsü fazla kişilerdir.bunuda dikkate al derim.sonucta bu adam boşandığı eşiyle yaşıyorsa demekki hayatında ahtekarlık yönleri var.ayrıda olsa başka kadınla aynı çatı altında kimbilir o kadını nasıl kandırdı böyle bir yaşam sürüyor.ben sadece dikkat et derim.bide bu akşam sana gelecek diyelim yarın gece nerde olacak.sonuçta beraber yaşadığı bir ilişkisi var evinde ne kadar boşanmışta olsa ayrı odalarda kalıdıklarını düşünmek komik olur. bence iyi tart düşün çok üzülme.

Sevdigi Nasil Belli Olur

Saol arkadasim.oda zaten konusmak icin gelecek.gecen sene ben onu bir arkadasimla tanistirmistim.bu kadinla beraber olmadi.kadin ayrildi ondan,ve bana o arkadasimin söyledigi hic aklimdan cikmiyor,Önce bana siz hic beraber oldunuzmu diye sordu.bende hayir dedim.Kadin gercekten sasirdi,ve bana siz birbirinize cok düskünsünüz,oturup konusun.siz birbirinizi seviyorsunuz dedi.ama haberiniz yok dedi.ve o benim beraber oldugum arkadasida bizi beraber saniyordu.aslinda etrafimizda kim varsa nedense hep öyle saniyordu.ben buna anlam veremiyordum,ya ben duygularimi saklayamiyorum diye hep kendimi sucluyordum,ondan hep uzak durmaya calistim.o da ben kaciyorum diye yaklasamamis,dün söyledi.bu günde konusacagiz,ama icimde o kusku var.