![]() |
Gül Baklavası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül BaklavasıGül Baklava Tarifi 40 adet Bir buçuk çay bardağı zeytinyağı 3 adet yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1,5 çay bardağı su 1 çay kaşığı tuz Yarım kg tozşeker 4 su bardağı un Üzeri için: Yarım su bardağı dövülmüş ceviz 4 çorba kaşığı tereyağı Şerbeti için: 1 su bardağı tozşeker 2 su bardağı su 2-3 damla limon suyu Un hariç, hamur malzemelerini derin bir kasede karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 saat dinlendirip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|