Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af... |
08-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Af Ä°stiyorum Af Ä°stiyorum Allahım..Af...Af Ä°stiyorum Af Ä°stiyorum ımaf ALLAHım,kararan kalplerimizi nurunla aÄŸart,yitirdiÄŸimiz deÄŸerleri kalplerimize doldur ve ruhlarımızı kemale erdirÄ°manımızı yakine sirayet eyleRahmetinizi ümidimize basamak kabul buyurAffınıza layık ve ehil olmasak da olamasak da affa mazhar olan kutlular zümresine dahil eyle bizleriGözyaşı dökebilmeyi nasip eyleAÄŸalayabilmeyi nasip eyleHıçkırıklara boÄŸulabilmeyi nasip eyleYitik sevdamızı buldurup gönüllerimize rabteyleamiinYa Rabbi, ümmet-i muhammedi ÅŸeytanın eline koma(amin) Ya Rabbi ümmet-i muhammede sıhhat ve afiyet ver(amin) Ya Rabbi herkesin bir kurtarıcı aradığı o günde,güzeller güzeli, Resullullah aleyhissalatü vesselamı yanımızdan ayırma (amin) Ya Rabbi bizler günahkar kullarınızızFarkına varmadan biir çok günah iÅŸledikBugün tövbekarız ya RabbiSense tövbeleri kabul edicisinBizlerin de tövbelerini kabul eylekabul eylekabul eyle ya Rabbi(amin)Hasretiz sanahasreeet gülleri gönlümüzde yeÅŸerdisuyunu da sen dök emi ya Rabbi(amin)ım,kırık-dökük bir kalple huzuruna geldim,af dilemeye,af dilenmeye geldimAffınıza çok ama çok muhtaç oluÅŸumu dile getirmeye geldimGünahlarımı,sürçmelerimi,sapmalarımÄ ± itiraf etmeye geldimGözyaÅŸlarımla af dilenmeye geldimAf istemekten baÅŸka sermayem yokturBu sermayeyi de lütfedip siz verdiniz bizeHakkınızda,vermek istemeseydi istemek duygusu vermezdi buyuruluyorBize verdiÄŸiniz istemek duygusundan hareketle ben de AF istiyorum Af istiyorum ımAf Affa layık olmasak da affa mazhar olan kullar zümresine,bizi de dahil eder misiniz ım? Dahil eder misiniz? -alıntı- |
|