![]() |
Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af...
Af İstiyorum Af İstiyorum .ım..af...
ALLAHım,kararan kalplerimizi nurunla aÄŸart,yitirdiÄŸimiz deÄŸerleri kalplerimize doldur ve ruhlarımızı kemale erdir.İmanımızı yakine sirayet eyle..Rahmetinizi ümidimize basamak kabul buyur..Affınıza layık ve ehil olmasak da olamasak da affa mazhar olan kutlular zümresine dahil eyle bizleri..Gözyaşı dökebilmeyi nasip eyle..AÄŸalayabilmeyi nasip eyle..Hıçkırıklara boÄŸulabilmeyi nasip eyle..Yitik sevdamızı buldurup gönüllerimize rabteyle..amiin.Ya Rabbi, ümmet-i muhammedi ÅŸeytanın eline koma..(amin) Ya Rabbi ümmet-i muhammede sıhhat ve afiyet ver.(amin) Ya Rabbi herkesin bir kurtarıcı aradığı o günde,güzeller güzeli, Resullullah aleyhissalatü vesselamı yanımızdan ayırma ..(amin) Ya Rabbi bizler günahkar kullarınızız..Farkına varmadan biir çok günah iÅŸledik..Bugün tövbekarız ya Rabbi..Sense tövbeleri kabul edicisin..Bizlerin de tövbelerini kabul eyle..kabul eyle..kabul eyle ya Rabbi..(amin)Hasretiz sana..hasreeet gülleri gönlümüzde yeÅŸerdi..suyunu da sen dök emi ya Rabbi..(amin)...ım,kırık-dökük bir kalple huzuruna geldim,af dilemeye,af dilenmeye geldim..Affınıza çok ama çok muhtaç oluÅŸumu dile getirmeye geldim..Günahlarımı,sürçmelerimi,sapmalarımÄ ± itiraf etmeye geldim..GözyaÅŸlarımla af dilenmeye geldim..Af istemekten baÅŸka sermayem yoktur..Bu sermayeyi de lütfedip siz verdiniz bize..Hakkınızda,vermek istemeseydi istemek duygusu vermezdi buyuruluyor..Bize verdiÄŸiniz istemek duygusundan hareketle ben de AF istiyorum Af istiyorum .ım..Af... Affa layık olmasak da affa mazhar olan kullar zümresine,bizi de dahil eder misiniz .ım? Dahil eder misiniz? -alıntı- |