![]() |
Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)Bu basligi nereye acacagimi bilemedim, ama sizinle paylasmak istedim insallah dogru yere aciyorumdur ![]() Şu anda Japonya'da is başvurularında aşağıdaki linkteki IQ testi veriliyormuş! Linkten, buyuk mavi yuvarlagi tiklayin ![]() Oyunun kurali: "herkes nehirden karşıya geçmeli" Önce büyük yuvarlağa basıp oyuna başlayacaksınız ![]() kişilerin üzerine, ve salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor ![]() Kurallar: Bir seferde en çok 2 kisi sala binebilir ![]() Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez ![]() Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez ![]() Kızlar Anneleri yokken babalarıyla yalnız kalamaz ![]() Oğullar babaları yokken Anneleriyle yalnız kalamaz ![]() Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz ![]() Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor! Kolay gelsin!
![]() |
Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar) |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)çok zor bir soruymuş yapamadım valla bulan cevapı yazsın çok merak ettim cevabını
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)Evet cansel hakikaten kolay değil ama eminim ki yapa bilen arkadaşlarımız çıkacaktır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JOKER
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)o kadarda zor değilmiş biraz uğraştım ama hepsini karşıya geçirdim :)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ERen
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)bu soru forumda bir flash formatında vardı ve biraz uğraştıktan sonra sanıyorum herkes yapabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
buraks
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)ya fazla kasıntı bişi diil ugrasın yaparsınız yapan cıkmazsa bi cozum yazarım buraya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
tombi
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)çok zormuş yapanlar söylesin çok merak ettim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
efobedo
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)ooof çok gıcıkmıs yhaa
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
buraks
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)ya soleyince ne zevki kalcak ugrasın yapın arkadaslar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
buraks
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)ama illa sole diyen olursa yazsın msj atarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
merve16
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)ya zormuş yapamadık yazın cevabı lütfen yaa merak ettim
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
vili
|
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)yani gülgüzeli ellerine saglık ama güzel kardeşim bu oyun çok gıcık yahu:D allem ettim kallem ettim yapamadım :D delircem yahu:D tekrardan saol:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)Alıntı:
ilgin için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |