![]() |
Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)
Bu basligi nereye acacagimi bilemedim, ama sizinle paylasmak istedim insallah dogru yere aciyorumdurhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/angel.gif Şu anda Japonya'da is başvurularında aşağıdaki linkteki IQ testi veriliyormuş! Linkten, buyuk mavi yuvarlagi tiklayin. Oyunun kurali: "herkes nehirden karşıya geçmeli" Önce büyük yuvarlağa basıp oyuna başlayacaksınız. Sala binecek kişilerin üzerine, ve salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor. Kurallar: Bir seferde en çok 2 kisi sala binebilir. Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez. Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez. Kızlar Anneleri yokken babalarıyla yalnız kalamaz. Oğullar babaları yokken Anneleriyle yalnız kalamaz. Hirsiz, polis yokken aile ile yalniz kalamaz. Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor! Kolay gelsin! |
Cevap : Zor Bir IQ Sorusu (Başarilar)
çok zor bir soruymuş yapamadım valla bulan cevapı yazsın çok merak ettim cevabını
|
Evet cansel hakikaten kolay değil ama eminim ki yapa bilen arkadaşlarımız çıkacaktır.Biraz bekleyelim ama bi yandan da çok eğlenceli:) enazından ben çok eğlendim.Teşekkür ediyorum ilginden dolayı.
|
o kadarda zor değilmiş biraz uğraştım ama hepsini karşıya geçirdim :)
|
bu soru forumda bir flash formatında vardı ve biraz uğraştıktan sonra sanıyorum herkes yapabilir
|
ya fazla kasıntı bişi diil ugrasın yaparsınız yapan cıkmazsa bi cozum yazarım buraya
|
:23:23:23:23zormuş gercekten 5 tanesini gecire bildim:23:23:23:23
|
çok zormuş yapanlar söylesin çok merak ettim
|
ooof çok gıcıkmıs yhaa
|
ya soleyince ne zevki kalcak ugrasın yapın arkadaslar
|
ama illa sole diyen olursa yazsın msj atarım
|
ya zormuş yapamadık yazın cevabı lütfen yaa merak ettim
|
yani gülgüzeli ellerine saglık ama güzel kardeşim bu oyun çok gıcık yahu:D allem ettim kallem ettim yapamadım :D delircem yahu:D tekrardan saol:D
|
Alıntı:
ilgin için teşekkürler... |
Ben yaptım bile
|