≫Karşiliksiz Sevgi≪ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
≫Karşiliksiz Sevgi≪> Karşılıksız Sevgi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu, Kuzey Irakta savaşan ve sonunda evine> dönecek olan Mehmet adında bir askerin hikayesidir Mehmet evine> gitmeden önce, İstanbul'da bulunan anne babasına telefon açtı Sevgili> anne ve babacıgım, sonunda eve geliyorum ama birşey sormak istiyorum ![]() > Bir arkadaşımı da beraber eve getirebilir miyim?Tabii ki ' diye > cevapladılar 'Onunla tanışmaktan mutluluk duyarız' Ama bilmeniz> gereken birşey var' diye Mehmet devam etti,'o savaşta ağır yaralandı ![]() > Kara mayınına bastı ve kolu ile bacağını kaybetti Başka gidecek> hiçbir yeri yok Onun bize gelmesini ve bizimle yaşamasını istiyorum'![]() > ''Bunu duyduğuma çok üzüldüm oğlum, belki kalacak başka bir yer > bulması için ona yardımcı olabiliriz' 'O hayır , onun bizimle > yaşamasını istiyorum der ![]() '' 'Oğlum,' dedi babası, 'sen ne istediğinin> farkında değilsin Böyle büyük bir sorunu olan birisi bizi çok> rahatsız eder Bizim kendi hayatımız var ve böyle farklılığa izin> veremeyiz Bence sen eve gelmeli ve bu çocuğu unutmalısın O kendi> yaşamını devam ettirmenin bir yolunu bulacaktır ' O andan sonra,> Mehmet telefonu kapattı Anne ve babası ondan başka bir söz> duymadılar ![]() ![]() Birkaç gün sonra, İstanbul polisinden bir telefon geldi![]() > Oğullarının bir binadan düşerek öldüğünü söylediler Polise göre> intihardı Anne ve baba telaşla uçağa binerek oğullarının teşhisini> yapmak için atladığı ildeki devlet hastanesinde bulunan teşhis morguna > gittiler Mehmeti teşhis etmişlerdi Ama gözleri faltaşı gibi> açılarak ![]() ![]() , Bilmedikleri birşeyi farkettiler Mehmetin bir bacağı ve> bir kolu yoktu ![]() ![]() Bu hikayede ki anne ve baba bir çoğumuza benzer![]() > Etrafımızda iyi görünen ve neşeli insanları sevmek bize kolay gelir, > ama bize rahatsızlık veren özellikle bizim kadar sağlıklı olmayan, > bizim kadar güzel olmayan ve bizim kadar zeki olmayan insanlardan uzak > durmayı tercih ederiz Çok şükür ki bizi bu kategoride gören birisi> yok Karşılıksız sevmeyi başaran birisi sonsuza kadar ailemizdendir ne> kadar çirkin ne kadar fakir ne kadar engelli olursak olalım Bu gün> yatmadan önce ALLAH'a biraz daha dua ederek insanları oldukları gibi > kabul etmemizi sağlamasını isteyelim ve ne kadar farklı olurlarsa > olsunlar onlara karşı daha anlayışlı olabilmeyi isteyelim Arkadaşlar> çok nadir bulunan cevherlerdir Onlar sizi güldürür ve başarmanız için> destekler Bazen tek kelime bazen bir cümle paylaşırlar ama her zaman> kalbinizi ona > > >açmanızı > >beklerler ![]() ![]() ![]() !!!! Şimdi 2 seçeneğiniz var![]() > 1) Bu yazıyı kimseye hiç okumamış ve kalbinize hiç dokunmamış gibi davranın ![]() > 2) Ya da arkadaşlarınıza gösterebileceğiniz kadar ilgi gösterin |
|
|
|