![]() |
Güveçte Mantar |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Güveçte Mantar![]() Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 40 DAKİKA 4 kişilik 529 Kalori MALZEMELER 1/2 kilogram mantar 2 adet çarliston biber 3 adet domates 1 adet soğan 1 diş sarımsak 4 çorba kaşığı sıvıyağ Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI Mantarları kağıt peçete ile iyice silin ![]() Tavaya sıvıyağı aktarıp, piyazlık doğradığınız soğanı ve küçük küçük kestiğiniz bir diş sarımsağı hafifçe sararana dek kavurun ![]() Bu arada; ikiye böldüğünüz mantarları tavaya ekleyin ve mantarlar, suyunu çekene dek kavurun ![]() Daha önceden temizleyip doğradığınız çarliston biberleri ve domatesleri de tavaya aktarın ![]() ![]() Yemeğinizi ateşten alıp, güveç kaplarına doldurun ![]() ![]() Afiyet Olsun |
![]() |
![]() |
|