![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamFotograftakiler: Real, Yavuzhan, Supermen, Böcü Dayı, frday, abartmatozu, Starlight, Erlik, Lodos, Pharos, Banemin, ümit ve ben |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamMr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamFotoğrafta 13 kişi var ama ![]() ![]() ![]() Liste oturanlar ve ayaktakiler diye ayrılırsa iyi olur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamSüper bir grupsunuz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamSırasıyla gidersek siyah kravatlı frady oluyor Süperman abartmatozu ve pharos a bayıldım haha |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Acayip yakışıklıyız kızlar bayılır valla Bu görüntü karşısında zaten anca bayılırlar |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamÇok güzel olmuş çok güldüm valla çok yaşlı kalmışım orada 2010 Milli takımı gibiyiz valla |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ümit54 Çok güzel olmuş çok güldüm valla çok yaşlı kalmışım orada 2010 Milli takımı gibiyiz valla Helede sen o ak sakallarınla milli takıma kesin aday olursun ümit Gerçi boydan kaybediyorsun gibi görünüyor ama neyse |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Süper bir grupsunuz ![]() Teşekkürler LaLe |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Fotograftakiler: Real, Yavuzhan, Supermen, Böcü Dayı, frday, abartmatozu, Starlight, Erlik, Lodos, Pharos, Banemin, ümit ve ben Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium frday yeni avatarın süper Avatar değil gerçek Fotoğrafım |
![]() |
![]() |
![]() |
13 Dev Adam |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Dev AdamAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium Sanırım en uzunlarıda sensin En uzunumuz Banemin,dikkatli bakarsan kendisi oturmuyor,futbolcu gibi diz çökmüş |
![]() |
![]() |
|