![]() |
13 Dev Adam
Fotograftakiler: Real, Yavuzhan, Supermen, Böcü Dayı, frday, abartmatozu, Starlight, Erlik, Lodos, Pharos, Banemin, ümit ve ben |
13 Dev Adam
Mr. ForumGerçek 2010 güzellik yarışması ön elemelerine çıkmış gibisiniz
|
13 Dev Adam
Fotoğrafta 13 kişi var ama...
Liste oturanlar ve ayaktakiler diye ayrılırsa iyi olur. kimin kim olduğunu bilelim demi ama. |
13 Dev Adam
Süper bir grupsunuz. Özellikle siyah kravatlı çok yakışıklı
|
13 Dev Adam
abooo onları hiç böyle görmemiştim
|
13 Dev Adam
Sırasıyla gidersek siyah kravatlı frady oluyor
Süperman abartmatozu ve pharos a bayıldım haha |
13 Dev Adam
Acayip yakışıklıyız kızlar bayılır valla
|
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Acayip yakışıklıyız kızlar bayılır valla Bu görüntü karşısında zaten anca bayılırlar |
13 Dev Adam
Çok güzel olmuş çok güldüm valla çok yaşlı kalmışım orada 2010 Milli takımı gibiyiz valla
|
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ümit54 Çok güzel olmuş çok güldüm valla çok yaşlı kalmışım orada 2010 Milli takımı gibiyiz valla Helede sen o ak sakallarınla milli takıma kesin aday olursun ümit Gerçi boydan kaybediyorsun gibi görünüyor ama neyse |
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Süper bir grupsunuz. Özellikle siyah kravatlı çok yakışıklı Teşekkürler LaLe |
13 Dev Adam
frday yeni avatarın süper
|
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Smashmouth Fotograftakiler: Real, Yavuzhan, Supermen, Böcü Dayı, frday, abartmatozu, Starlight, Erlik, Lodos, Pharos, Banemin, ümit ve ben Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium frday yeni avatarın süper Avatar değil gerçek Fotoğrafım |
13 Dev Adam
Sanırım en uzunlarıda sensin
|
13 Dev Adam
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Lilium Sanırım en uzunlarıda sensin En uzunumuz Banemin,dikkatli bakarsan kendisi oturmuyor,futbolcu gibi diz çökmüş |