![]() |
Yeni Başlayanlar İçin İngilizce |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceone ; "Bir Türkçe kelime 17 İngiliz kelimesine bedeldir ![]() - Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdan mısınız ? İngilizce tercümesi: -Are you one of those people whom we unsuccessfully tried to make resemble the citizens of Afyonkarahisar? tu; Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi : -Üç cadı üç Swatch saate bakıyorlar ![]() İngilizce tercümesi: -Three witches watch three Swatch watches ![]() tıri ; Şimdi ileri derece tercüme cümlesi : -Üç travesti cadı üç Swatch saatin butonuna bakıyorlar ![]() İngilizce tercümesi: -Three switched witches watch three Swatch watch's switches ![]() İşte ingilizceyi burda bitiriyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceSöktük İngilazcayı ![]() ![]() ![]() Karikatüre bayıldım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceVaç viç derken kitlendim ben Artık saçlarım daha sağlıklı görünüyor, teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceUvvv süpermiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceAlıntı: Three switched witches watch three Swatch watch's switches ![]() Bunu hızlı söylemeye çalışın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceVan niye one kalmış gerçek paneb, kınadım seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceGözünü sevdiğim Türkçesi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin İngilizceÇok Güzelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|