![]() |
Yeni Başlayanlar İçin İngilizce
one ;
"Bir Türkçe kelime 17 İngiliz kelimesine bedeldir." - Afyonkarahisarlılaştıramadıklarımızdan mısınız ? İngilizce tercümesi: -Are you one of those people whom we unsuccessfully tried to make resemble the citizens of Afyonkarahisar? tu; Yeni başlayanlar için tercüme cümlesi : -Üç cadı üç Swatch saate bakıyorlar. Hangi cadı hangi saate bakıyor? İngilizce tercümesi: -Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch? tıri ; Şimdi ileri derece tercüme cümlesi : -Üç travesti cadı üç Swatch saatin butonuna bakıyorlar. Hangi travesti cadı hangi Swatch saatin hangi butonuna bakıyor? İngilizce tercümesi: -Three switched witches watch three Swatch watch's switches.Which switched witch watch which Swatch watch's which switch? İşte ingilizceyi burda bitiriyoruz. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg |
Söktük İngilazcayı...
Karikatüre bayıldım. |
Vaç viç derken kitlendim ben Artık saçlarım daha sağlıklı görünüyor, teşekkürler
|
Uvvv süpermiş
|
Alıntı: Three switched witches watch three Swatch watch's switches.Which switched witch watch which Swatch watch's which switch? Bunu hızlı söylemeye çalışın |
Van niye one kalmış gerçek paneb, kınadım seni. Çok güzel İngilimanca konuşurum, İngilizce ve Almanca konuşamasam da. Söyledim hem, annem deli muamelesi yapsa da.
|
Gözünü sevdiğim Türkçesi..
|
Çok Güzelmiş.Benim İngilizcem 5 olduğundan sorunum yok......
|