Optikyanılgı :))) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Optikyanılgı :)))1 Kafanızı sağ omuzunuza yaslayın2 Yaklaşık 50 cm mesafeden resime bakın3 20-30 saniye bekleyin Eğer gizli resmi göremezseniz yazının üzerine tıklayın![]() ![]() ![]() ====]]\\///////*****<<<<<<<{}{}{}{}{}{}{}{}{ }%%%%~~~~~~~~ ////////^^!~~~~~::--- )*****+++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%{{{{{{===**++++** ***++++++++++++++?????????????/////////////%||||||@@@@@444+=+= ****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::--- )*****+++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""" "}}}}}} }]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::--- )*****+++@@@@@@@@<%/%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<% %{{{{{{===**++++*****++++++++++++++?????????????///////////// ====]]\\///////*****<<<<<<<{}{}{}{}{}{}{}{}{ }%%%%~~~~~~~~ ////////^^!~~~~~::--- )*****+++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%{{{{{{===**++++** ***++++++++++++++?????????????/////////////%||||||@@@@@444+=+= ****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::--- )*****+++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""" "}}}}}} }]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::--- )*****+++@@@@@@@@<%/%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<% %{{{{{{===**++++*****++++++++++++++?????????????///////////// Bu konuda ben masumum Efe bulmuş bunu "anne ne olur paylaş" diye diretince çenesinden kurtulmak için paylaşmak zorunda kaldım Yoksa kötü bir niyetim yoktu![]() Böcüü allah kabul etsin |
|
|
|