![]() |
Optikyanılgı :)))
1.Kafanızı sağ omuzunuza yaslayın
2. Yaklaşık 50 cm mesafeden resime bakın 3. 20-30 saniye bekleyin. Eğer gizli resmi göremezseniz yazının üzerine tıklayın... ====]]\\///////*****<<<<<<<{}{}{}{}{}{}{}{}{ }%%%%~~~~~~~~ ////////^^!~~~~~::---.)*****+++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444 +=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%{{{{{{===**++++** ***++++++++++++++?????????????/////////////%||||||@@@@@444+=+= ****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::---.)***** +++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""" "}}}}}} }]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::---.)*****+++@@@@@@@@ <%/%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<% %{{{{{{===**++++*****++++++++++++++?????????????///////////// ====]]\\///////*****<<<<<<<{}{}{}{}{}{}{}{}{ }%%%%~~~~~~~~ ////////^^!~~~~~::---.)*****+++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444 +=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%{{{{{{===**++++** ***++++++++++++++?????????????/////////////%||||||@@@@@444+=+= ****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::---.)***** +++@@@@@@@@<%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""" "}}}}}} }]]]]]]]<<<<<<<%%////////^^!~~~~~::---.)*****+++@@@@@@@@ <%/%||||||@@@@@444+=+=****&^"""""""}}}}}}}]]]]]]]<<<<<<<% %{{{{{{===**++++*****++++++++++++++?????????????///////////// Bu konuda ben masumum Efe bulmuş bunu "anne ne olur paylaş" diye diretince çenesinden kurtulmak için paylaşmak zorunda kaldım.Yoksa kötü bir niyetim yoktu. Böcüü allah kabul etsin |
O Efe'yi naaparım ben var yaaa.....
|
İlk sazanımız bulunmuştur
|