![]() |
Facebook 100 Yıl Önce Olsaydı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıFacebook yıl önce var ise ![]() ![]() ![]() Eeee, çevirisi iyi olan arkadaşlardan yardım lütfen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıÖzellikle God and The Snake like this kısmına koptum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Özellikle God and The Snake like this kısmına koptum Anlamını yazsaydında bizde kopsaydık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Özellikle God and The Snake like this kısmına koptum Emilio bir zahmet çevirsen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıAbraham Lincoln; Bu gece hanımlar ile tiyatroya gidiyorum ![]() ![]() John Wilkes Booth* bunu beğendi ![]() *John W ![]() ![]() ![]() *********************************************** Charles Darwin; Deli haberlerim var ![]() ![]() Kilise; Haha, sarhoş musun kardeş? Darwin; Ben ciddiyim ![]() ![]() Kilise; Allah kahretsin! Çenenizi kapatacak mısınız? ************************************************** ********** İsaac Newton; Kahrolası elma ağaçtan düşüp kafama isabet etti ![]() Ohaaaaa, bi saniyeeeee! ************************************************** ******** Galileo; Böylelikle dünyanın güneşin etrafında döndüğü ortaya çıkıyor (doğru çeviri olmadı sanırım) Kim biliyordu? Kopernik bunu beğendi ![]() Kilise; Haha, sen ne çekiyorsun kardeş? Galileo; Hiç ![]() ![]() Kilise; Haha kesinlikleeeee ![]() ![]() Galileo; Hayır, değilim kardeş ![]() Kilise; Çeneni kapıyorsun ![]() ************************************************** ********* Julius Sezar; Ahbaplarla bu gece meclis binasında biraz birlikte zaman geçirmek üzere anlaştık ![]() ![]() Brütüs; Oh, öldürücü olacak! tamam ![]() Sezar; Hahaha, ürkütücü olma adamım ![]() ************************************************** ********** Tanrı; Merhaba, kimse var mı? (6000 yıl önce, İncil'e göre) Tanrı; Çok sıkıcıııııı ![]() Tanrı ışığı yarattı ![]() Tanrı Alemleri ve dünyayı yarattı ![]() Tanrı Adem'i yarattı ![]() Tanrı; Daha iyi olabilirdi ![]() Tanrı Havva'yı yarattı ![]() Tanrı ve yılan bunu beğendi ![]() Tanrı; Hell yeah! (Hatfield ünlemi ![]() ![]() Kilise; İlk halini daha çok beğenmiştim ![]() Adem ile Havva günahı yarattı ![]() Kilise bunu beğendi ![]() Tanrı; or ![]() ![]() ![]() ![]() İsa; Üzülme baba, ben hallederim ![]() Benden anca bu kadar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıHarikasın Emilio, çok teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıGod ve jesus güzeldi (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook 100 Yıl Önce OlsaydıPaylaşım & çeviri için teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|