![]() |
Facebook 100 Yıl Önce Olsaydı
Facebook yıl önce var ise ...
Eeee, çevirisi iyi olan arkadaşlardan yardım lütfen |
Özellikle God and The Snake like this kısmına koptum
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Özellikle God and The Snake like this kısmına koptum Anlamını yazsaydında bizde kopsaydık. |
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Özellikle God and The Snake like this kısmına koptum Emilio bir zahmet çevirsen |
Abraham Lincoln; Bu gece hanımlar ile tiyatroya gidiyorum. Özel locada bebeğim.
John Wilkes Booth* bunu beğendi. *John W.B. Lincoln'ü tiyatroda, locada silahla vurmuştur. *********************************************** Charles Darwin; Deli haberlerim var. Tüm canlılar binlerce yıl içinde basit formlardan evrilmiş gibi görünüyor. Kilise; Haha, sarhoş musun kardeş? Darwin; Ben ciddiyim. Hatta insanların primatlardan (maymun) türediğinden kesinlikle eminim. Kilise; Allah kahretsin! Çenenizi kapatacak mısınız? ************************************************** ********** İsaac Newton; Kahrolası elma ağaçtan düşüp kafama isabet etti. Ohaaaaa, bi saniyeeeee! ************************************************** ******** Galileo; Böylelikle dünyanın güneşin etrafında döndüğü ortaya çıkıyor (doğru çeviri olmadı sanırım) Kim biliyordu? Kopernik bunu beğendi. Kilise; Haha, sen ne çekiyorsun kardeş? Galileo; Hiç. Bu gözlemlenebilir bir olgu. Kilise; Haha kesinlikleeeee. Kes şunu kardeş, deli gibi konuşuyorsun. Galileo; Hayır, değilim kardeş. Kanıtımı görmek ister misin? Kilise; Çeneni kapıyorsun. Hemen şimdi kapıyorsun! ************************************************** ********* Julius Sezar; Ahbaplarla bu gece meclis binasında biraz birlikte zaman geçirmek üzere anlaştık. (casa ev demek ama suikast forumda gerçekleştiğine göre) Öldürücü (çılgın, deli, uçuk şeklinde çevirmek gerekirdi) bir parti olacak. Brütüs; Oh, öldürücü olacak! tamam. Sezar; Hahaha, ürkütücü olma adamım. ************************************************** ********** Tanrı; Merhaba, kimse var mı? (6000 yıl önce, İncil'e göre) Tanrı; Çok sıkıcıııııı. Tanrı ışığı yarattı. Tanrı Alemleri ve dünyayı yarattı. Tanrı Adem'i yarattı. Tanrı; Daha iyi olabilirdi. Tanrı Havva'yı yarattı. Tanrı ve yılan bunu beğendi. Tanrı; Hell yeah! (Hatfield ünlemi. işte bu gibimsi bir şey) İşte şimdi, bu benim ilahi çağrım. Kilise; İlk halini daha çok beğenmiştim. Adem ile Havva günahı yarattı. Kilise bunu beğendi. Tanrı; or... Bu çocuklara bir şey öğretemiyorum. İsa; Üzülme baba, ben hallederim. Benden anca bu kadar. Bir de arada göktaşı ve dinozor muhabbetine hiç dokunmadım. |
Harikasın Emilio, çok teşekkür ederim
|
God ve jesus güzeldi (:
|
Paylaşım & çeviri için teşekkürler arkadaşlar.... |