İyiki O Günleri Görmedik =) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek'in "kaset" döneminden kalan bir albümü O zamanlar bugünkü kadar tanınmıyordu Ürek![]() Ümit BESEN |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek, Yaktı Yaktı 1993 Şükür o dönem yurtdışında yaşıyordum Olaydan etkilenmedim Ümit Besen, Yakında Geleceğim (Bayramın Olsun albümü) 1982 O zaman masum bir çocuktum, etkilenmiş olamam sanırım
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yıkıldım vallahi gülmekten 93 de heavy metalci olduğum için bilmiyordum bu albüm kapağını 19 yıl sonra öğrenmek nasipmiş![]() Ne kadar heavy metal dinlesemde dayımların sayesinde Ümit Besen'i de iyi bilirdim |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Ben bu tarihlerin ikisindede yurtdışındaydım Hiç alakam olmadı iyiki olmamışta ![]() Fatih ürek'in akşamki dansöz Dina'dan aşşağı kalır yanı yokmuş ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek eski resimlerinden ve o günlerdeki imajından nefret ediyormuş Ümit Besen'de şarkıları güzelde aşk kanatları pek uymamış sanki |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Fatih Ürek eskiden daha yakışıklıymış ![]() ![]() )
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Fatih Ürek eskiden daha yakışıklıymış ![]() ![]() )Yüzünde çürüme başladı onun, botoks ve estetik ameliyatları yüzünden çok pişmanım keşke hiçbirini yaptırmasaydım diyormuş![]() Yüzü balon balığı gibi olmuş şişmekten ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Ümit Besen'i Victoria Secrets kizlari görmesin |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ümit Besen'i Victoria Secrets kizlari görmesin Tutamadım kendimi |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Kendimi çok şanslı hissettim nedense |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Lale'nin yazdığını okuyunca gülme krizine girdim ![]() O yıllarda şarkıcılık şaklabanlık gibi birşeymiş galiba Albüm kapakları genelde komik oluyormuş İyi ki metal müzik dinliyorum iyi ki o günleri görmedim dedirttiriyor
|
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyiki O Günleri Görmedik =)Şaklabanlık değil aslında, Zeki Müren'in kıyafetleri mesela ![]() İnsanlar '' vaauuvv '' falan diyorlardı ![]() Bize maymunluk gibi görünüyor şimdi |
|
|
|