![]() |
İyiki O Günleri Görmedik =)
Fatih Ürek'in "kaset" döneminden kalan bir albümü. O zamanlar bugünkü kadar tanınmıyordu Ürek. Ümit BESEN |
Fatih Ürek, Yaktı Yaktı 1993. Şükür o dönem yurtdışında yaşıyordum. Olaydan etkilenmedim
Ümit Besen, Yakında Geleceğim (Bayramın Olsun albümü) 1982. O zaman masum bir çocuktum, etkilenmiş olamam sanırım |
.... ....
yıkıldım vallahi gülmekten 93 de heavy metalci olduğum için bilmiyordum . bu albüm kapağını 19 yıl sonra öğrenmek nasipmiş. Ne kadar heavy metal dinlesemde dayımların sayesinde Ümit Besen'i de iyi bilirdim |
Ben bu tarihlerin ikisindede yurtdışındaydım. Hiç alakam olmadı iyiki olmamışta .. Fatih ürek'in akşamki dansöz Dina'dan aşşağı kalır yanı yokmuş ..
|
Paylaşım için teşekkürler. |
Fatih Ürek eski resimlerinden ve o günlerdeki imajından nefret ediyormuş
Ümit Besen'de şarkıları güzelde aşk kanatları pek uymamış sanki |
Fatih Ürek eskiden daha yakışıklıymış... )
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi tntcool Fatih Ürek eskiden daha yakışıklıymış... ) Yüzünde çürüme başladı onun, botoks ve estetik ameliyatları yüzünden. çok pişmanım keşke hiçbirini yaptırmasaydım diyormuş. Yüzü balon balığı gibi olmuş şişmekten... |
Ümit Besen'i Victoria Secrets kizlari görmesin
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LaLe Ümit Besen'i Victoria Secrets kizlari görmesin Tutamadım kendimi |
Kendimi çok şanslı hissettim nedense
|
Lale'nin yazdığını okuyunca gülme krizine girdim.
O yıllarda şarkıcılık şaklabanlık gibi birşeymiş galiba. Albüm kapakları genelde komik oluyormuş. İyi ki metal müzik dinliyorum iyi ki o günleri görmedim dedirttiriyor. |
Şaklabanlık değil aslında, Zeki Müren'in kıyafetleri mesela.
İnsanlar '' vaauuvv '' falan diyorlardı. Bize maymunluk gibi görünüyor şimdi |