2 yemek kaşığı yoğurt (kıtır bir hamur elde etmek isterseniz yoğurt yerine buzlu su koyabilirsiniz)
Margarini unla ezme tarzında yoğurarak unufak hale getirin
Yumurta ve yoğurt ilavesiyle yağlanmış 21cmlik kalıbınıza (veya minik kalıplara) yayıp pişirin(ancak ön pişirmeyi uzun tutmamakta fayda var çünkü ön pişirme uzun olunca kuru oluyor)
İç Malzeme
1 orta boy soğan
mantar, arzuya göre
1 kg ıspanak
tuz karabiber
beyaz peynir
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 yemek kaşığı un,
2 su bardağı süt
Soğanı mantarla kavurup mantar suyunu çekene kadar pişirin, yıkayıp doğradığınız ıspanakları ekleyin Ispanak suyunu çekene kadar pişirip tuz, karabiber ve peynir ekleyin
Unu sıvıyağ ile kokusu çıkana kadar kavurun Sütü ekleyip muhallebi gibi pişirerek beşamel sos elde edin
Kiş hamurunun üzerine önce ıspanağı sonra beşamel sosu yayıp sos kızarana kadar pişirin
Afiyet olsun:38:38
__________________
Fani kalbimde ölümlü olarak kalacak olsan da; ölümsüz ruhumda ebedileşeceksin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.