![]() |
`´ Hüzünlü Huzur `´ ~ Renksiz Hayaller |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() `´ Hüzünlü Huzur `´ ~ Renksiz Hayaller- '' O mu ? '' diye sordu kalbim ![]() Sesi çok hüzünlü geliyordu ![]() Emin misin? Birkez daha büyük bir üzüntüyü kaldıramayacağım ![]() ´´ Evet ![]() Onu kendimden çok , canımdan çok , herşeyden çok , hatta canımla aynı kefeye koyamayacak kadar çok seviyorum ![]() Durdu ![]() '' Ya yanılıyorsan ? Sonsuza dek sürecek bir nefes değil de , geçici bir hevesse ? '' ´´ '' O '' farklı ![]() Gözlerini gördüğümde gözlerimin gördüğünün , sesini duyduğumda kulaklarımın işittiğinin , onu düşündüğümde aklımı kaçırmadığımın farkına varıyorum ![]() Eğer bir seçme hakkı tanınsaydı ; ona olan aşkıma lanet okumak yerine , yine onu seçerdim ![]() Karşılığında hiçbir şey beklemeden seviyorum ![]() Sevgimin arkasında duruyorum ![]() Nedensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Derin bir iç çekti ![]() '' Nedensiz sevgin her hücrene işlemiş ![]() ![]() Devam et =) Sonsuza Kadar ![]() ![]() ´´ ''Sonsuza kadar'' diye onayladım onu ![]() Sonsuza kadar aitim ona ![]() ![]() O da bana ![]() ![]() Bu kez kırılmayacaksın kalbim , telaşlanma ![]() Çünkü bu kez , onun ellerindesin =) ÖzGe on3:kırk1 10dortTemmuz2bin10 4 ![]() Farklı Degılmıs ![]() ![]() Farklı Sanmısım ![]() kandırıldım yada kendımı kandırdım (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() `´ Hüzünlü Huzur `´ ~ Renksiz Hayallervazgecıyorum artık ![]() ![]() ne mutlu olmak istiyorum , ne de uzulmek ![]() ![]() her mutlulugun arkasında bır uzuntu vardır ne yazık kı ![]() ![]() ne askı ıstıyorum , ne de yalnızlıgı ![]() ![]() her askın sonunda yalnızlık var ne yazık kı ![]() ![]() ne deger vermek ıstıyorum , ne de nefret etmek ![]() ![]() deger bılmeyenı bırtek nefret paklıyor ne yazık kı ![]() ![]() ne gormek ıstıyorum , ne de duymayı ![]() ![]() duydugum yalanları gozlerım dogruluyor ne yazık kı ![]() ![]() vazgecıyorum ıste ![]() ![]() mutluluktan uzuntuden asktan yalnızlıktan nefretten sevgıden* HERSEYDEN ! cunku hersey yalan ![]() ![]() senın de dedıgın gıbı senın de yaptıgın gıbı senın de Oldugun gıbı ![]() ![]() gecmıstekı kısacık hatıramsın sen ![]() tekrarlanmayacaklardan/ unutulmayacaklardan/ ız bırakanlardan ![]() gururumla tasıyorum herseyımı^^ sana, senın gıbılere, senın yalanlarına ıhtıyacım y o k ! asıl sımdı son veda ~ ELVEDA aska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (bazen elvedalar baska bırcok seyın baslangıcı olabılır) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() `´ Hüzünlü Huzur `´ ~ Renksiz HayallerHayatım gökkuşağı gibiydi siyahı görene kadar ![]() ![]() Agladım ,beyazı gördüm ´ Kızdım , kırmızıyı gördüm ´ Umut ettim , maviyi gördüm ´ Gözlerinde Yeşili Gördüm , Ama hiçbir rengi siyah kadar çok sevmedim , Belkide Sevmeyi İstemedim ![]() ![]() Sevmek acıyı ögretti bana, acı Kırmızıyı ![]() ![]() Gözlerin Huzuru ögretti bana, huzur Yeşili ![]() ![]() Tavırların güveni ögretti bana, güven Maviyi ![]() ![]() Ama son sözlerinle Hiç unutulmayacak ´´ gibi öğrettin s i y a h ı ![]() Bulamadım siyahı yalnızlıklarda ![]() ![]() Ama yinede ben seviyorum siyahı ![]() Karanlıklara gömülüyorum , huzurdan , mutluluktan , güvenden, Ençok da Senden Uzakta Siyahı yaşıyorum ben ![]() ![]() Kimseyi Senin Kadar, Hiçbir rengi Siyah Kadar Sevmedim , BelkideSevemedimBen ![]() ![]() Senin için kendini bulamamış griydim ![]() Ama sen benim için Siyahtın , Nettin ![]() Herşeyde Bir ´´sen´´ vardın * Halada varsın bende ´´unutulmayacaklardansın´´ Üzgünüm ![]() ![]() Yokluğun tüm renkleri alıp götürüyor , Varlığınsa herşeyi karanlığa boğuyor ![]() ![]() Onun için hiç gelme sen Meraklı Değilsin Gelmeye Zaten ![]() Ben g ö k k u ş a g ı m ı , sen b e n i bıraktın Artık rengim yok benim ![]() Ama sen benim için siyahtın Şimdi siyahım yok benim ![]() = siyah elveda der , tüm renkler kaçıp g i d e r ![]() ![]() *** * ÖzGé |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() `´ Hüzünlü Huzur `´ ~ Renksiz Hayaller• • • Önceden bir dakikalık üzüntüne dayanamazken Şimdi umrumda değilsin Ne mi değişti ? S e n ! Ben senin bir dakikalık üzüntüne dayanamazken Benim gözümden senin için akan bir damla yaş umrunda olmuyordu ![]() ![]() Yinede sana olan sevgimden Dayandım Sabrettim Vazgeçmedim! Ben seni kaybetmemek için ´en değerlilerime´ yalan söylerken Sen benden kaçabilmek için yalanlar söylüyordun ![]() ![]() Yinede sana olan sevgimden Dayandım Sabrettim Vazgeçmedim ! Ben senin sevgine ihanet etmemek için kimsenin gözüne bakamazken Senin gözlerin bir beni görmüyordu ![]() ![]() Kalbinin sadece bana ait olduğunu söylerken Kalbin benden başka herkesi seviyordu ![]() ![]() * Son şerefsizlik fazla geldi Sevdiğim Artık Umrumda Değilsin Bu aşkın hesabını sen kapatmış olabilirsin Ama Üstü kalmasın Sorun edersin ![]() Bu Arada Ş e r e f s i z l i ğ i n e Boncuk Tak da Nazar Değmesin ! • • • - Renksiz Hayaller - |
![]() |
![]() |
|