![]() |
`´ Hüzünlü Huzur `´ ~ Renksiz Hayaller
- '' O mu ? '' diye sordu kalbim.
Sesi çok hüzünlü geliyordu. Emin misin? Birkez daha büyük bir üzüntüyü kaldıramayacağım. '' ´´ Evet. Onu kendimden çok , canımdan çok , herşeyden çok , hatta canımla aynı kefeye koyamayacak kadar çok seviyorum.´´ Durdu. '' Ya yanılıyorsan ? Sonsuza dek sürecek bir nefes değil de , geçici bir hevesse ? '' ´´ '' O '' farklı. Gözlerini gördüğümde gözlerimin gördüğünün , sesini duyduğumda kulaklarımın işittiğinin , onu düşündüğümde aklımı kaçırmadığımın farkına varıyorum. Eğer bir seçme hakkı tanınsaydı ; ona olan aşkıma lanet okumak yerine , yine onu seçerdim. Karşılığında hiçbir şey beklemeden seviyorum. Sevgimin arkasında duruyorum. Nedensiz .. Hiçbir sonuç beklemeden .. ´´ Derin bir iç çekti. '' Nedensiz sevgin her hücrene işlemiş .. Devam et =) Sonsuza Kadar .. '' ´´ ''Sonsuza kadar'' diye onayladım onu . Sonsuza kadar aitim ona .. O da bana .. Bu kez kırılmayacaksın kalbim , telaşlanma. Çünkü bu kez , onun ellerindesin =) ÖzGe on3:kırk1 10dortTemmuz2bin10 4. bekleyıs gunu ~ Farklı Degılmıs .. Farklı Sanmısım. kandırıldım yada kendımı kandırdım (: |
vazgecıyorum artık..
ne mutlu olmak istiyorum , ne de uzulmek.. her mutlulugun arkasında bır uzuntu vardır ne yazık kı.. ne askı ıstıyorum , ne de yalnızlıgı.. her askın sonunda yalnızlık var ne yazık kı.. ne deger vermek ıstıyorum , ne de nefret etmek.. deger bılmeyenı bırtek nefret paklıyor ne yazık kı.. ne gormek ıstıyorum , ne de duymayı.. duydugum yalanları gozlerım dogruluyor ne yazık kı.. vazgecıyorum ıste.. mutluluktan uzuntuden asktan yalnızlıktan nefretten sevgıden* HERSEYDEN ! cunku hersey yalan.. senın de dedıgın gıbı senın de yaptıgın gıbı senın de Oldugun gıbı.. gecmıstekı kısacık hatıramsın sen. tekrarlanmayacaklardan/ unutulmayacaklardan/ ız bırakanlardan . gururumla tasıyorum herseyımı^^ sana, senın gıbılere, senın yalanlarına ıhtıyacım y o k ! asıl sımdı son veda ~ ELVEDA aska .. .. kısacık bır yazı , önemsız bır hıkayenın baskangıcı (: .. (bazen elvedalar baska bırcok seyın baslangıcı olabılır) |
Hayatım gökkuşağı gibiydi siyahı görene kadar ..
Agladım ,beyazı gördüm ´ Kızdım , kırmızıyı gördüm ´ Umut ettim , maviyi gördüm ´ Gözlerinde Yeşili Gördüm , Ama hiçbir rengi siyah kadar çok sevmedim , Belkide Sevmeyi İstemedim .. Sevmek acıyı ögretti bana, acı Kırmızıyı .. Gözlerin Huzuru ögretti bana, huzur Yeşili .. Tavırların güveni ögretti bana, güven Maviyi .. Ama son sözlerinle Hiç unutulmayacak ´´ gibi öğrettin s i y a h ı . Bulamadım siyahı yalnızlıklarda .. Ama yinede ben seviyorum siyahı . Karanlıklara gömülüyorum , huzurdan , mutluluktan , güvenden, Ençok da Senden Uzakta Siyahı yaşıyorum ben .. Kimseyi Senin Kadar, Hiçbir rengi Siyah Kadar Sevmedim , BelkideSevemedimBen .. Senin için kendini bulamamış griydim. Ama sen benim için Siyahtın , Nettin . Herşeyde Bir ´´sen´´ vardın * Halada varsın bende ´´unutulmayacaklardansın´´ Üzgünüm .. Yokluğun tüm renkleri alıp götürüyor , Varlığınsa herşeyi karanlığa boğuyor .. Onun için hiç gelme sen Meraklı Değilsin Gelmeye Zaten . Ben g ö k k u ş a g ı m ı , sen b e n i bıraktın Artık rengim yok benim. Ama sen benim için siyahtın Şimdi siyahım yok benim . = siyah elveda der , tüm renkler kaçıp g i d e r .. = *** * ÖzGé |
• • •
Önceden bir dakikalık üzüntüne dayanamazken Şimdi umrumda değilsin Ne mi değişti ? S e n ! Ben senin bir dakikalık üzüntüne dayanamazken Benim gözümden senin için akan bir damla yaş umrunda olmuyordu.. Yinede sana olan sevgimden Dayandım Sabrettim Vazgeçmedim! Ben seni kaybetmemek için ´en değerlilerime´ yalan söylerken Sen benden kaçabilmek için yalanlar söylüyordun.. Yinede sana olan sevgimden Dayandım Sabrettim Vazgeçmedim ! Ben senin sevgine ihanet etmemek için kimsenin gözüne bakamazken Senin gözlerin bir beni görmüyordu.. Kalbinin sadece bana ait olduğunu söylerken Kalbin benden başka herkesi seviyordu.. * Son şerefsizlik fazla geldi Sevdiğim Artık Umrumda Değilsin Bu aşkın hesabını sen kapatmış olabilirsin Ama Üstü kalmasın Sorun edersin. Bu Arada Ş e r e f s i z l i ğ i n e Boncuk Tak da Nazar Değmesin ! • • • - Renksiz Hayaller - |