Mantarlı Tavuk Sote |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Mantarlı Tavuk SoteMantarlı Tavuk Sote Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 30 - 35 DAKİKA 4 kişilik 534 Kalori MALZEMELER 1/2 kilogram kuşbaşı tavuk butu 300 gram mantar 1/2 limonun suyu 1 orta boy soğan 1 adet etli kırmızı biber 2 çorba kaşığı sıvıyağ HAZIRLANIŞI Yayvan bir tencerede piyaz doğranmış soğanları hafifçe sarartın Tavuğu ilave edip karıştırarak, pişirmeye devam edin Mantarları yıkayıp dörde bölün Üzerlerine; kararmaması için limon suyunu gezdirin Kırmızı biberi iri şekilde doğrayın Mantarları ve kırmızı biberi pişmekte olan tavuğa katın Tuzu, karabiberi, kekiği ilave edip, 30 dakika kadar pişirin![]() Afiyet Olsun |
|
|
|