![]() |
Mantarlı Tavuk Sote
Mantarlı Tavuk Sote
Hazırlama süresi: 15 DAKİKA Pişirme süresi: 30 - 35 DAKİKA 4 kişilik 534 Kalori MALZEMELER 1/2 kilogram kuşbaşı tavuk butu 300 gram mantar 1/2 limonun suyu 1 orta boy soğan 1 adet etli kırmızı biber 2 çorba kaşığı sıvıyağ HAZIRLANIŞI Yayvan bir tencerede piyaz doğranmış soğanları hafifçe sarartın. Tavuğu ilave edip karıştırarak, pişirmeye devam edin. Mantarları yıkayıp dörde bölün. Üzerlerine; kararmaması için limon suyunu gezdirin. Kırmızı biberi iri şekilde doğrayın. Mantarları ve kırmızı biberi pişmekte olan tavuğa katın. Tuzu, karabiberi, kekiği ilave edip, 30 dakika kadar pişirin. Afiyet Olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.