![]() |
Örde?in Üstüne Basmanyn Cezasy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Örde?in Üstüne Basmanyn CezasyÜç kadyn arkada? bir kaza sonucu ayny anda hayatlaryny kaybedip cennete giderler ![]() 'Bizim burada uymanyz gereken tek kural var ![]() ![]() ![]() Sonra kapy açylyr üç kadyn cennete girerler ![]() Gerçekden de etrafta ördek doludur ![]() ![]() Dikkat etmesine ra?men kadynlardan biri kazayla bir örde?in üstüne basar ![]() Hemen Melek belirir ![]() ![]() Kadyny kolundan adama kelepçeler ve 'Örde?in üstüne basmanyn cezasy olarak sonsuza kadar bu çirkin adamla kelepçeli olarak ya?ayacaksyn'der ![]() Ykinci gün Kadynlardan biri yine kazayla bir örde?in üstüne basar ve Melek anyndan yanynda çok çirkin bir adamla gelip onlary kadyna ceza olarak birbirlerine kelepçeler ![]() Üçüncü kadynyn gözü bu olaylardan çok korkar ![]() Di?erlerinin akybetine u?ramamak ve sonsuza kadar çirkin bir adama kelepçelenip ya?amamak için her atty?y adyma acayip dikkat etmeye ba?lar ![]() Aradan aylar geçer ve hiç bir örde?in üstüne basmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adama döner ve: 'Ben acaba ne yaptym da sonsuza kadar senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayy hak ettim' der ![]() Adam suraty asyk bir ?ekilde yanyt verir: "Vallahi seni bilmem ama ben az önce bir örde?in üstüne bastym" |
![]() |
![]() |
|