![]() |
Ekrandan Gaflar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekrandan Gaflar![]() Ekranlarda inanylmaz gaflara tanyk olunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Televizyon ekranlarynda inanylmaz gaflara imza atylyyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lüks Porsche otomobillerin konu edildi?i Star Ana Haber Bülteni‘nde muhabir Porsche’nin ön kaputuna vurarak; - “Y?te bu kaputun altynda çok güçlü bir motor bulunuyor” diyordu ![]() Ancak BYLYNDY?Y GYBY PORSCHE'IN MOTORU ÖNDE DE?YL ARKADADIR ![]() ![]() ![]() ![]() SENYN BOYUN POSUN ![]() ![]() ![]() Star‘daki Esra Erol‘la Yzdivaç programyna katylan damat adayy Ertu?rul, heyecandan neredeyse bayylacak gibiydi ![]() Telefondaki talibi Kübra‘ya sordu: -“SENYN BOYUN POSUN KAÇ YA?INDA?" ![]() EROYN MUHABBETY Çarkyfelek‘e Burdur’dan katylan aileye Mehmet Ali Erbil sordu: -“Yeti?tirdi?iniz ha?ha?tan ne yapyyorsunuz?” Adam gayet safça yanytlady: -“Hiiç, eroin yapyyorlar, ilaç neyin yapyyorlar…” ![]() [color="#cc0000"][/b] DYZYDEKY MANTIK HATASI Adanaly dizisinde Maraz Ali, Ydil‘e yylba?y gecesi evlenme teklif ediyor ![]() ![]() AMA BYLYNDY?Y GYBY YILBA?ININ ERTESY GÜNÜ TÜRKYYE'DE OKULLAR TATYL ![]() ![]() ![]() ![]() Dizi senaristlerinin atlady?y bir durum izleyenleri güldürüyor ![]() BOL KESEDEN ATI? Ahmet Çakar, Telegol’de bol keseden sallamaktadyr ![]() ![]() ![]() “-Bana göre Raul futbolcu filan de?il…” Peki Raúl Gonzalez kimdir? “Ba?ary ?eceresi” ?ampiyonlar Ligi’nde toplam 64 gol, Avrupa kupalarynda toplam 66 gol, La Liga’da 6 ?ampiyonluk, 4 Yspanya Süper Kupasy, 3 ?ampiyonlar Ligi, 2 Kytalararasy Kupa, 1 UEFA Süper Kupasy, Yspanya Ligi’nde 5 kez “Yylyn Oyuncusu”, Avrupa’da 3 kez “Yylyn Forveti” ödülü, 2 kez ?ampiyonlar Ligi gol krally?y… Ve daha nice ödüller… ÇAKAR, YZLEYYCYLERY FENA YEMY? ANLAYACA?INIZ ![]() ![]() ![]() ![]() SONGÜL KARLI'NIN HACKER GAFI FOX‘taki Su Gibi programynda ilginç bir konu?ma ![]() ![]() ![]() Eski?ehir‘den arayan talibine gelin adayy; - “Ne i? yapyyorsunuz?” diye soruyor ![]() Ady, sany ekranda yazyly olan talip, gayet rahat yanyt veriyor: -“Hacker’ym…” Sunucu Songül Karly araya girip ?u bombayy patlatyyor; -“Ne oldu?unu bilmiyoruz ama iyi bir ?eydir herhalde hacker! ![]() ![]() RADYODA BYR YARI?MA PROGRAMI Sunucu: Avrupa’nyn kuzeyinde yer alan ülkelerden biridir ![]() ![]() ![]() Yary?macy: CEVAP VERYYORUM…LALELY ![]() ![]() ![]() ![]() NEREMY SORUYOR ACABA! ![]() ![]() ![]() Esra Erol'un sundu?u evlilik programyny biliyorsunuz ![]() Stüdyodaki adam: Do you speak English? Evlenmek Ysteyen Kadyn: Vücut ölçülerimi mi soruyorsun? ![]() PETEK DYNÇÖZ'ÜN GAFI Arym Balym Pete?im‘de bir hoca, kafasynyn arkasyny Arapça Allah yazysy ?eklinde kazytan gencin görüntüsü ile tahtaya Arapça yazdy?y Allah yazysyny kar?yla?tyryyordu ![]() Petek Dinçöz hocaya dönüp bombayy patlatty; -“Hocam onun yanyna bir de Arapça’syny yazar mysynyz?” ![]() KADININ KOPARTAN YORUMU Bu vaka da yine bir evlilik programy olan Su Gibi'de ya?anyyor ![]() ![]() ![]() Yki talipli kar?y kar?yya geliyor; Stüdyodaki Adam: Ben zamanla anla?aca?ymyzy dü?ünüyorum… Stüdyodaki Kadyn: Elektrik alamadym senden, direklerin devrilmi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ekrandan Gaflar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ekrandan GaflarAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi süperman KADININ KOPARTAN YORUMU Bu vaka da yine bir evlilik programy olan Su Gibi'de ya?anyyor ![]() ![]() ![]() Yki talipli kar?y kar?yya geliyor; Stüdyodaki Adam: Ben zamanla anla?aca?ymyzy dü?ünüyorum… Stüdyodaki Kadyn: Elektrik alamadym senden, direklerin devrilmi? ![]() e yuh artyk öylede söylenmezki nereye çekersen çek her yere uzuyor |
![]() |
![]() |
|