![]() |
Ekrandan Gaflar
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
Ekranlarda inanylmaz gaflara tanyk olunuyor. Hele de evlilik programlarynda... Bakyn ekranda neler döktürmü?ler... Televizyon ekranlarynda inanylmaz gaflara imza atylyyor. Kimilerini farketmiyoruz, kimilerini ise dikkatli izleyiciler anynda yakalyyor. Y?te o gaflardan bir demet... Lüks Porsche otomobillerin konu edildi?i Star Ana Haber Bülteni‘nde muhabir Porsche’nin ön kaputuna vurarak; - “Y?te bu kaputun altynda çok güçlü bir motor bulunuyor” diyordu. Ancak BYLYNDY?Y GYBY PORSCHE'IN MOTORU ÖNDE DE?YL ARKADADIR... . SENYN BOYUN POSUN... Star‘daki Esra Erol‘la Yzdivaç programyna katylan damat adayy Ertu?rul, heyecandan neredeyse bayylacak gibiydi. Telefondaki talibi Kübra‘ya sordu: -“SENYN BOYUN POSUN KAÇ YA?INDA?" . EROYN MUHABBETY Çarkyfelek‘e Burdur’dan katylan aileye Mehmet Ali Erbil sordu: -“Yeti?tirdi?iniz ha?ha?tan ne yapyyorsunuz?” Adam gayet safça yanytlady: -“Hiiç, eroin yapyyorlar, ilaç neyin yapyyorlar…” . [color="#cc0000"][/b] DYZYDEKY MANTIK HATASI Adanaly dizisinde Maraz Ali, Ydil‘e yylba?y gecesi evlenme teklif ediyor. Ydil ise cevabyny ertesi gün okul çyky?ynda verece?ini söylüyor. AMA BYLYNDY?Y GYBY YILBA?ININ ERTESY GÜNÜ TÜRKYYE'DE OKULLAR TATYL.... Dizi senaristlerinin atlady?y bir durum izleyenleri güldürüyor. BOL KESEDEN ATI? Ahmet Çakar, Telegol’de bol keseden sallamaktadyr... Konu da Raul’dür ve Çakar “Yemi?im Raul’ü karde?im” deyip ekler; “-Bana göre Raul futbolcu filan de?il…” Peki Raúl Gonzalez kimdir? “Ba?ary ?eceresi” ?ampiyonlar Ligi’nde toplam 64 gol, Avrupa kupalarynda toplam 66 gol, La Liga’da 6 ?ampiyonluk, 4 Yspanya Süper Kupasy, 3 ?ampiyonlar Ligi, 2 Kytalararasy Kupa, 1 UEFA Süper Kupasy, Yspanya Ligi’nde 5 kez “Yylyn Oyuncusu”, Avrupa’da 3 kez “Yylyn Forveti” ödülü, 2 kez ?ampiyonlar Ligi gol krally?y… Ve daha nice ödüller… ÇAKAR, YZLEYYCYLERY FENA YEMY? ANLAYACA?INIZ.... SONGÜL KARLI'NIN HACKER GAFI FOX‘taki Su Gibi programynda ilginç bir konu?ma... Eski?ehir‘den arayan talibine gelin adayy; - “Ne i? yapyyorsunuz?” diye soruyor. Ady, sany ekranda yazyly olan talip, gayet rahat yanyt veriyor: -“Hacker’ym…” Sunucu Songül Karly araya girip ?u bombayy patlatyyor; -“Ne oldu?unu bilmiyoruz ama iyi bir ?eydir herhalde hacker!..” RADYODA BYR YARI?MA PROGRAMI Sunucu: Avrupa’nyn kuzeyinde yer alan ülkelerden biridir.. Belçika ve Almanya kom?ularydyr… Ülke laleleriyle me?hurdur, laleler ülkesi diye de bilinir. Bu ülke hangisi? Yary?macy: CEVAP VERYYORUM…LALELY... . NEREMY SORUYOR ACABA!... Esra Erol'un sundu?u evlilik programyny biliyorsunuz. Birbirlerine talip olan bir erkek ile bir kadyn arasyndaki Yngilizce muhabbeti; Stüdyodaki adam: Do you speak English? Evlenmek Ysteyen Kadyn: Vücut ölçülerimi mi soruyorsun?. PETEK DYNÇÖZ'ÜN GAFI Arym Balym Pete?im‘de bir hoca, kafasynyn arkasyny Arapça Allah yazysy ?eklinde kazytan gencin görüntüsü ile tahtaya Arapça yazdy?y Allah yazysyny kar?yla?tyryyordu. Petek Dinçöz hocaya dönüp bombayy patlatty; -“Hocam onun yanyna bir de Arapça’syny yazar mysynyz?” . KADININ KOPARTAN YORUMU Bu vaka da yine bir evlilik programy olan Su Gibi'de ya?anyyor... Yki talipli kar?y kar?yya geliyor; Stüdyodaki Adam: Ben zamanla anla?aca?ymyzy dü?ünüyorum… Stüdyodaki Kadyn: Elektrik alamadym senden, direklerin devrilmi?. |
Ekrandan Gaflar
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi süperman KADININ KOPARTAN YORUMU Bu vaka da yine bir evlilik programy olan Su Gibi'de ya?anyyor... Yki talipli kar?y kar?yya geliyor; Stüdyodaki Adam: Ben zamanla anla?aca?ymyzy dü?ünüyorum… Stüdyodaki Kadyn: Elektrik alamadym senden, direklerin devrilmi?. e yuh artyk öylede söylenmezki nereye çekersen çek her yere uzuyor |