![]() |
Samantha... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Samantha...Adam New York ta lüks bir randevu evinin kapysyny çalar: -Merhaba, Samantha ile görü?mek istiyorum ![]() -Bir dakika efendim ![]() Adamy içeri alyrlar ![]() -Beni aramy?synyz ![]() -Evet ![]() ![]() -Tamam ama benim tarifem biraz pahalydyr ![]() ![]() -Parasy önemli de?il ![]() ![]() Beraberce yukary çykarlar ![]() ![]() ![]() -Samantha ile görü?mek istiyorum ![]() -Beyefendi ba?ka kyzlarymyz da var ![]() -Umurumda de?il, Samantha ile görü?ece?im ![]() Samantha gelir: Yine mi sen! -Evet ![]() ![]() -Yalnyz fiyatymy hatyrlyyorsun de?il mi? Bin dolar ![]() -Hiç önemli de?il ![]() ![]() Birlikte yukary çykarlar, o geceyi de beraber geçirirler ![]() -Merhaba, Samantha ile görü?mek istiyorum ![]() Samantha a?a?y iner: -Tanrym, yine mi! Bak, devamly mü?terilere indirim falan yapmyyorum ![]() ![]() -Önemli de?il ![]() ![]() Yine yukari çykarlar ![]() -Benden bu kadar ho?lanman çok güzel ama anlayamyyorum ![]() ![]() -Tel Aviv ![]() -Tel Aviv mi? Benim kyz karde?im de Tel Aviv de ya?yyor ![]() -Biliyorum, sana getirmem için bana üçbin dolar verdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|