![]() |
Samantha...
Adam New York ta lüks bir randevu evinin kapysyny çalar:
-Merhaba, Samantha ile görü?mek istiyorum. -Bir dakika efendim. Adamy içeri alyrlar.Bir süre sonra çok güzel bir kadyn merdivenlerden iner: -Beni aramy?synyz. -Evet. Geceyi seninle geçirmek istiyorum. -Tamam ama benim tarifem biraz pahalydyr. Geceli?i bin dolar. -Parasy önemli de?il. Geceyi seninle geçirmek istiyorum. Beraberce yukary çykarlar. Geceyi birlikte geçirirler. Ertesi gün adam yine randevuevine gelir. -Samantha ile görü?mek istiyorum. -Beyefendi ba?ka kyzlarymyz da var. -Umurumda de?il, Samantha ile görü?ece?im. Samantha gelir: Yine mi sen! -Evet. Geceyi seninle geçirmek istiyorum. -Yalnyz fiyatymy hatyrlyyorsun de?il mi? Bin dolar. -Hiç önemli de?il. Ben geceyi seninle geçirecegim. Birlikte yukary çykarlar, o geceyi de beraber geçirirler. Ertesi gün, ayny adam, ayny randevuevi: -Merhaba, Samantha ile görü?mek istiyorum. Samantha a?a?y iner: -Tanrym, yine mi! Bak, devamly mü?terilere indirim falan yapmyyorum. Fiyatym ayny, bin dolar. -Önemli de?il. Geceyi seninle geçirmek istiyorum. Yine yukari çykarlar. Y?lerini bitirdikten sonra: -Benden bu kadar ho?lanman çok güzel ama anlayamyyorum. Üç gece üst üste bana bin dolar ödedin. Nerelisin sen? -Tel Aviv. -Tel Aviv mi? Benim kyz karde?im de Tel Aviv de ya?yyor. -Biliyorum, sana getirmem için bana üçbin dolar verdi.. |