Bo?luklary Doldurun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bo?luklary DoldurunA?a?yda gerekli yerleri doldurup hep birlikte gülüp e?lenece?iz Önce do?du?unuz AYI arayyn, sonra GÜNÜ ve enson olarak da YSMYNYZYN YLK HARFYNY bulun Kar?ysynda bulunan cümleyi buraya yazyn (ama syrayla yazyn)Hep birlikte gülelim ![]() ![]() Ocak--- Ben Yngilizce ö?retmenimle ?ubat---Ben bir kaç kyzla/erkekle Mart---Ben matematik ögretmenimle Nisan---En iyi arkadasimla Mayys---Ben ev hayvanymla Haziran---Ben kom?unun kyzy/o?lu Temmuz---Ben otobüsteki yolcuyla Agustos---Ben bizim sokagin cöpcüsüyle Eylül---Ben bir terziyle Ekim---Ben bir Erkek/kizla Kasym---Ben mahallenin en güzel kyzyyla/Erkegiyle Aralyk---Ben kuzenimle ---- 1 evlenmeye karar verdim2 dü?üne gittim3 parti yaptym4 yürüdüm5 hayvanlari kovaladim6 çiçek topladym7 hastanede kaldym8 nefes aldym9 dört hafta deliler hastanesinde kaldim10 intahar etmeye calisdim11 cocuklar gibi barbilerle oynadim12 dereye düsdüm13 pizza yaptym14 e?e?in üstüne bindim15 inek sagdim16 agaca carptym17köpek kovaladym 18 dördüncü katdan atladim19 sahile gittim20 emekli olmaya karar verdim21 annem dedi diye22 evcilik oynadym23 kertenkele yedim24 ya?murda gezdim25 ![]() cöp topladim26 arabayla son sürat yaptym27 haly dokudum18 atcilik oynadim29 a?y yaptyrdym30 okulu yaktym31 tarty?tym![]() ![]() --- A para icinB ayakkabysy için C cünki bi oyunu kaybettimÇ ve bütün gün devam ettiD ve ikiz getirdimE annem dedi diyeF odami temizlememk icinG yapmasaydim uzaya yollayacaklardyH dedem zorladiI yapmasaydim polisler ceza vercekdiJ ama herkezin önündeK zaten istiyodumL süpermi?M ve hayallerim gercek olduN ama kalb krizinden gidecektimO eskiden hep öyle yapilirmisP utandim R korkudan tavana çyktymS çünkü zaman geçmiyordu? ve rahatladimT çünkü çok güzel geldiU cünki babamin tanidigi oldugu icinÜ hayvanlari sevdigim icinV cünki bugün bayramY herkes beni sever diyeZ herkes benden nefret etsin diye
|
|
|
|