![]() |
Bo?luklary Doldurun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bo?luklary DoldurunA?a?yda gerekli yerleri doldurup hep birlikte gülüp e?lenece?iz Önce do?du?unuz AYI arayyn, sonra GÜNÜ ve enson olarak da YSMYNYZYN YLK HARFYNY bulun Kar?ysynda bulunan cümleyi buraya yazyn ![]() Hep birlikte gülelim ![]() ![]() Ocak--- Ben Yngilizce ö?retmenimle ?ubat---Ben bir kaç kyzla/erkekle Mart---Ben matematik ögretmenimle Nisan---En iyi arkadasimla Mayys---Ben ev hayvanymla Haziran---Ben kom?unun kyzy/o?lu Temmuz---Ben otobüsteki yolcuyla Agustos---Ben bizim sokagin cöpcüsüyle Eylül---Ben bir terziyle Ekim---Ben bir Erkek/kizla Kasym---Ben mahallenin en güzel kyzyyla/Erkegiyle Aralyk---Ben kuzenimle ---- 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() 16 ![]() 17köpek kovaladym 18 ![]() 19 ![]() 20 ![]() 21 ![]() 22 ![]() 23 ![]() 24 ![]() 25 ![]() ![]() 26 ![]() 27 ![]() 18 ![]() 29 ![]() 30 ![]() 31 ![]() ![]() ![]() --- A ![]() B ![]() C ![]() Ç ![]() D ![]() E ![]() F ![]() G ![]() H ![]() I ![]() J ![]() K ![]() L ![]() M ![]() N ![]() O ![]() P ![]() R ![]() S ![]() ? ![]() T ![]() U ![]() Ü ![]() V ![]() Y ![]() Z ![]() |
![]() |
![]() |
|