![]() |
Bo?luklary Doldurun
A?a?yda gerekli yerleri doldurup hep birlikte gülüp e?lenece?iz
Önce do?du?unuz AYI arayyn, sonra GÜNÜ ve enson olarak da YSMYNYZYN YLK HARFYNY bulun Kar?ysynda bulunan cümleyi buraya yazyn . (ama syrayla yazyn) Hep birlikte gülelim.. Ocak--- Ben Yngilizce ö?retmenimle ?ubat---Ben bir kaç kyzla/erkekle Mart---Ben matematik ögretmenimle Nisan---En iyi arkadasimla Mayys---Ben ev hayvanymla Haziran---Ben kom?unun kyzy/o?lu Temmuz---Ben otobüsteki yolcuyla Agustos---Ben bizim sokagin cöpcüsüyle Eylül---Ben bir terziyle Ekim---Ben bir Erkek/kizla Kasym---Ben mahallenin en güzel kyzyyla/Erkegiyle Aralyk---Ben kuzenimle ---- 1.evlenmeye karar verdim 2.dü?üne gittim 3.parti yaptym 4.yürüdüm 5.hayvanlari kovaladim 6.çiçek topladym 7.hastanede kaldym 8.nefes aldym 9.dört hafta deliler hastanesinde kaldim 10.intahar etmeye calisdim 11.cocuklar gibi barbilerle oynadim 12.dereye düsdüm 13.pizza yaptym 14.e?e?in üstüne bindim 15.inek sagdim 16.agaca carptym 17köpek kovaladym 18.dördüncü katdan atladim 19.sahile gittim 20.emekli olmaya karar verdim 21.annem dedi diye 22.evcilik oynadym 23.kertenkele yedim 24.ya?murda gezdim 25..cöp topladim 26.arabayla son sürat yaptym 27.haly dokudum 18.atcilik oynadim 29.a?y yaptyrdym 30.okulu yaktym 31.tarty?tym.. --- A.para icin B.ayakkabysy için C.cünki bi oyunu kaybettim Ç.ve bütün gün devam etti D.ve ikiz getirdim E.annem dedi diye F.odami temizlememk icin G.yapmasaydim uzaya yollayacaklardy H.dedem zorladi I.yapmasaydim polisler ceza vercekdi J.ama herkezin önünde K.zaten istiyodum L.süpermi? M.ve hayallerim gercek oldu N. ama kalb krizinden gidecektim O.eskiden hep öyle yapilirmis P.utandim R.korkudan tavana çyktym S.çünkü zaman geçmiyordu ?.ve rahatladim T.çünkü çok güzel geldi U.cünki babamin tanidigi oldugu icin Ü.hayvanlari sevdigim icin V.cünki bugün bayram Y.herkes beni sever diye Z.herkes benden nefret etsin diye |