Eee Sonra ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eee Sonra ?Bu ikiz kuleler yıkılmadan önce, Bir Amerikalı kadınla ![]() ![]() Amerikalı erkek İkiz kulelerde yemek yiyorlar Ortam muhteşem, kemancılar,mum ışıkları![]() ![]() Herşey çok güzeldir![]() Yemek biter, Amerikalı der ; '' Hadi yatağa geçelim '' kadın hemen kalkar ; Sizden nefret ediyorum bütün erkekler aynısınız, aklınız fikriniz Yatakta diyip kendini aşağıya bırakır![]() ![]() 65 Katta bir ingiliz balkona çıkmış hava almaya çıkmış, bakmış kadının birisi düşüyor Yakalamış kadını belinden ve demiş ;İngiliz : Napıyorsun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum ![]() İngiliz : Olur mu hayat güzel, Senle londraya gideriz ![]() ![]() Kadın : Eee sonra İngiliz : Orada benim şatom var ![]() ![]() ![]() Kadın : Ee sonra İngiliz : En güzel viskileri içeriz , şöminemizin başına geçeriz Kadın : Eee sonra İngiliz : Eee sonrada yatağa geçeriz ![]() ![]() ![]() Kadın : Yeter artık, tüm erkekler hepiniz aynısınız, aklınız fikriniz yatmakta, hepnizden nefret ediyorum diyip kendini camdan atmış ![]() ![]() ![]() 45 Katta bir fransız hava alıyor, bir bakmış kadının birisi düşüyor Kadını belinden yakalamış![]() ![]() Fransız : Napıyorsun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum ![]() Fransız : Olur mu öyle şey, hayat çok güzel ![]() ![]() ![]() Seninle Parise gideriz Kadın : Ee sonra Fransız : En güzel yemekleri yeriz, En güzel şarapları içeriz Kadın : Eee sonra Fransız : El ele eyfele çıkarız ![]() ![]() Kadın : Eee sonra, Fransız : Sonrada çiftliğe geçeriz ![]() ![]() Kadın : Eee sonra ? Fransız : Sonrada yatarız demiş ![]() ![]() Kadın : Yeter artık, tüm erkekler hepiniz aynısınız, aklınız fikriniz yatmakta, hepnizden nefret ediyorum diyip kendini camdan atmış ![]() ![]() ![]() 18 Katta Temel varmış, kadının düştüğünü görmüş yakalamış belinden![]() ![]() ![]() Temel : De Ne ediyursun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum ![]() ![]() Hayat çok kötüTemel : Olur mu, Senle Rizeye Gideruk Kadın : Eee sonra ? Temel : Horon Teperuk Kadın : Ee sonra ? Temel : Hamsili Ekmek Yeruk Kadın : Ee sonra Temel : Balık tutaruk, Hamsi tava yeruk Kadın : Ee sonra ? Temel : Hamsi çorbası içeruk Kadın : Eee sonra, yani yatmıyacakmıyız ? Temel kadına bakmış ; O ![]() ![]() i demiş bırakmış aşağıya
|
|
|
|