![]() |
Eee Sonra ?
Bu ikiz kuleler yıkılmadan önce, Bir Amerikalı kadınla... Amerikalı erkek İkiz kulelerde yemek yiyorlar. Ortam muhteşem, kemancılar,mum ışıkları... Herşey çok güzeldir.. Yemek biter, Amerikalı der ; '' Hadi yatağa geçelim '' kadın hemen kalkar ; Sizden nefret ediyorum bütün erkekler aynısınız, aklınız fikriniz Yatakta diyip kendini aşağıya bırakır... 65. Katta bir ingiliz balkona çıkmış hava almaya çıkmış, bakmış kadının birisi düşüyor. Yakalamış kadını belinden ve demiş ;
İngiliz : Napıyorsun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum.. İngiliz : Olur mu hayat güzel, Senle londraya gideriz... Kadın : Eee sonra İngiliz : Orada benim şatom var... Kadın : Ee sonra İngiliz : En güzel viskileri içeriz , şöminemizin başına geçeriz Kadın : Eee sonra İngiliz : Eee sonrada yatağa geçeriz... Kadın : Yeter artık, tüm erkekler hepiniz aynısınız, aklınız fikriniz yatmakta, hepnizden nefret ediyorum diyip kendini camdan atmış... 45. Katta bir fransız hava alıyor, bir bakmış kadının birisi düşüyor. Kadını belinden yakalamış... Fransız : Napıyorsun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum.. Fransız : Olur mu öyle şey, hayat çok güzel.... Seninle Parise gideriz Kadın : Ee sonra Fransız : En güzel yemekleri yeriz, En güzel şarapları içeriz Kadın : Eee sonra Fransız : El ele eyfele çıkarız... Kadın : Eee sonra, Fransız : Sonrada çiftliğe geçeriz... Kadın : Eee sonra ? Fransız : Sonrada yatarız demiş... Kadın : Yeter artık, tüm erkekler hepiniz aynısınız, aklınız fikriniz yatmakta, hepnizden nefret ediyorum diyip kendini camdan atmış... 18. Katta Temel varmış, kadının düştüğünü görmüş yakalamış belinden... Temel : De Ne ediyursun ? Kadın : Yaşamak istemiyorum... Hayat çok kötü Temel : Olur mu, Senle Rizeye Gideruk Kadın : Eee sonra ? Temel : Horon Teperuk Kadın : Ee sonra ? Temel : Hamsili Ekmek Yeruk Kadın : Ee sonra Temel : Balık tutaruk, Hamsi tava yeruk Kadın : Ee sonra ? Temel : Hamsi çorbası içeruk Kadın : Eee sonra, yani yatmıyacakmıyız ? Temel kadına bakmış ; O...i demiş bırakmış aşağıya |